COKA TRUDNA! TRAŽILA TEST ZA TRUDNOĆU: Aleksandra Tasić posle raskida s Nikolom posumnjala da je u drugom stanju, cele noći vrištala i lupala na vrata da je puste napolje
Foto: Ana Paunković

DRAMA bivših

COKA TRUDNA! TRAŽILA TEST ZA TRUDNOĆU: Aleksandra Tasić posle raskida s Nikolom posumnjala da je u drugom stanju, cele noći vrištala i lupala na vrata da je puste napolje

Rijaliti -

Učesnica rijalitija „Parovi“ Aleksandra Coka Tasić izgleda da je ostala u drugom stanju s Nikolom Lakićem, saznaje dodatak Rijaliti. Naime, nakon što je Lakić pre nekoliko dana odlučio da raskine ljubavnu romansu s Cokom jer je saznao pojedinosti iz njenog prošlog života, zgodna plavuša je posumnjala da je ostala trudna, nakon čega je napravila skandal u luksuznoj vili, što kamere nisu zabeležile.

foto: Ana Paunković

Saznao prošlost - Lakić je iskusan rijaliti igrač i iste večeri kada su ušli u „Parove“ započeo je vezu sa vaspitačicom Cokom. Međutim, kako je vreme prolazilo, mnogi su njihovu vezu osudili kao marketinški trik, ali oni su se svim silama trudili da to opovrgnu, pa su često imali i seksualne odnose prilikom kojih se nisu čuvali. Sve se to zakomplikovalo u poslednjih nekoliko dana, kada se saznala mračna istina o Cokinom životu pre rijalitija. Informacija da je ona dobijala pare od izvesnog šefa jedne kladionice potresla je Nikolu, ali to nije sve. Kasnije se saznalo da je Aleksandra već imala dodira sa starijim muškarcima, koji su joj davali novčanu nadoknadu za vreme provedeno s njima - navodi naš sagovornik blizak produkciji TV Hepi i dodaje da je Lakića najviše pogodila Cokina navodna veza s tajanstvenim čovekom iz Dubaija.

foto: Ana Paunković

- To je rak-rana Nikoli, s obzirom na to da njeni roditelji nisu odobravali vezu s njim upravo zbog razlike u godinama, što je dodatno podgrejalo sumnju da su oni sve znali šta je radila i s kime je bila. Raskid je bio stravičan, Coka je briznula u plač, a pošto ovo nije prvi put da je slepo verovao ženama, Lakić je prekinuo vezu s Aleksandrom iz očiglednih razloga i nije mogao da joj oprosti aferu sa izvesnim gospodinom koji dolazi sa Bliskog istoka - kaže naš izvor i dodaje da je prava drama nastala tek pre dve noći, u ranim jutarnjim časovima, kada je Coka posumnjala da je trudna.

Skrhana bolom

foto: Ana Paunković

- Sve je postalo još gore kada je, povređena i skrhana bolom jer su izašle na videlo sve njene mračne tajne, Aleksandra počela oko četiri sata ujutru da lupa na vrata produkcije i traži test za trudnoću. Nije htela da bilo ko sazna za to, posebno ne Lakić, jer bi se on dodatno uznemirio i iznervirao. Očajnički je vrištala i molila da izađe iz šoua i pregled se, ali se niko nije oglašavao. Koliko znam, produkcija će se ovih dana pozabaviti tom navodnom trudnoćom kada se Cokino stanje stabilizuje, pa će se utvrditi da li je zaista trudna s Lakićem - završava priču naš sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.

foto: Kurir

(Kurir.rs/ J. STUPARUŠIĆ /Foto:Dragana Udovičić, Ana Paunković)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track