ISKRENO

JOVIČINA DRUGARICA PROGOVORILA O NJEGOVOJ VEZI SA MINOM VRBAŠKI: Nju ne bi POGLEDAO da su napolju! Ja njega ne prepoznajem! (VIDEO)

Rijaliti -

Prijateljica Jovice Putnikovića pričala je o svom drugu, koji je stupio u vezu sa Minom Vrbaški, ali i jednom od bliznakinja Marijanom Arsić.

Ona je istakla da je Jovica emotivan, ali da nije očekivala da će biti sa Minom, s obzirom da nije njegov tip devojke.

"Možda se čak nije bio ni zaljubio. Dopala mu se, ali nije ni znao ko je Mina, to sam sigurna. Upoznao je tu devojku kada je ušao unutra. Njen privatni život saznao je iz rijalitija", rekla je drugarica Jovice Putnikovića i dodala:

foto: Printscreen

"Da je saznao ranije šta je i ko je Mina, ne bi bio sa njom. Mislim da mu se napolju takva devojka ne bi svidela. Fizički bi mu se dopala Dorotea, a nisam sigurna da je Miljana njegov tip. On ne voli devojke koje mnogo pametuju, tako da mu se Dorotea zbog ličnosti ne bi svidela. Mislim da mu je Stanija dobra, ali je sada zauzeta, video je koliko ima sati."

Ona smatra da Mina ima emocije prema Jovici, iako joj je zasmetalo kada mu je pretila.

"Mina je samo ispala ljubomorna i videlo se da gaji emocije prema njemu. Nije mi se svidelo to što je pretila, jer je Jovica Miljanu malo pecnuo. Čula sam da su postojale taktike, da je Mina htela da Igor uđe u rijaliti, pa je zato bila sa njim. Ona je mlada, nisam bila zadovoljna što je ušao sa njom. Ja njega ne prepoznajem unutra, on je pričljiv, nisam mogla da verujem šta zadrugari misle o njemu", rekla je Kristina.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja