TOTALNI HAOS U ZADRUZI: Bora Santana napao Adama, obezbeđenje ga jedva držalo, a onda je Luna Đogani počela da ZAPOMAŽE! (VIDEO)
Foto: Printsscreen

ŽESTOKA SVAĐA

TOTALNI HAOS U ZADRUZI: Bora Santana napao Adama, obezbeđenje ga jedva držalo, a onda je Luna Đogani počela da ZAPOMAŽE! (VIDEO)

Rijaliti -

Bora Santana izgubio je kontrolu i napao Adama Đoganija jer ga konstantnih provokacija, a najdramatičnije je sve doživela Luna, koja je urlala iz sve snage da obojica prestanu.

Obezbeđenje je uletelo i jedva držalo Santanu, a blegerka pripretila bratu Adamu i odbrusila Bori nešto što ga je ostavilo u šoku.

Podsetimo, ranije u toku dana, Bora Santana se našalio i izdvojio zadrugare koji su romske nacionalnosti, a o tome je Tomović brže bolje obavestio Lunu Đogani kojoj nije bilo drago šta čuje, s obzirom da se našla na "spisku".

"Zašto vi pričate o tome da li sam ja ciganka ili nisam? Je l' to jedino o čemu možete da pričate, o ciganima i pederima?", drsko je upitala Luna Boru.

"Zezali smo se, ja nisam pričao to", branio se Bora, ali se u raspravu umešao Lunin brat Adam koji je Bori zamerio što se meša u svačije odnose u rijalitiju.

"Kaži mi, alo, slušaj me ti dobro, ti se kur*iš meni već tri dana. Kunem ti se Bogom, nemoj da me uzimaš u usta. Jeba*u ti mamu ja, jeba*u ti sve klošaru jedan, ti mene maltretiraš", urlao je Bora, a Luna je zamerila Bori što je Adamu psovao majku.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track