KARAĐORĐE SUBOTIĆ NE DA UNUKU ČABARKAPI: Magdalena nema ništa sa tim zlikovcem! Zajedno sa Aleksadrinom majkom je napravio HAOS!
Foto: Damir Dervišagić

ŠTITI DETE

KARAĐORĐE SUBOTIĆ NE DA UNUKU ČABARKAPI: Magdalena nema ništa sa tim zlikovcem! Zajedno sa Aleksadrinom majkom je napravio HAOS!

Rijaliti -

Aleksandrin otac, Karađorđe Subotić istakao je da je srećan što njegova ćerka ima Davida i njegovu porodicu uz sebe. Siguran je da je njegovoj unuci Magdaleni koju, kaže, nikada neće prepustiti njenom biološkom ocu, najlepše kod Biljane, Davidove majke.

"Magdalena mnogo voli Bilju. Njih dve se super slažu, to vidim kad god odem po nju. Ja imam obaveze, moram da radim na imanju koje sam kupio, uzgajam kukuruz i pšenicu i imam konje, čak i školu jahanja vodim. Pošto je situacija takva, nema niko ko bi bolje čuvao dete od Bilje. Magdalena se preziva Subotić i nema ništa sa tim zlikovcem i kriminalcem u pokušaju Aleksandrom Čabarkapom, koji joj je otac. Dete njega zna kao piromana, kao lošeg čoveka", ističe Karađorđe i dodaje da misli da je Čabarkapa naručio eksplozije na njegov dom, kada su bačene dve bombe.

foto: Printscreen/Premijera

"Policija me uverava da ozbiljno rade na tom slučaju, gde je mogao neko da strada. Ugroženi su bili životi i teraću do kraja da krivac odgovara. Čabarakapa na kojeg sam ciljao je u tom momentu bio na moru, ali posle toga sam ubeđen da je nekog poslao da nam to uradi", ističe Karađorđe, koji je takođe odgovarao za više krivičnih dela i izdržavao zatvorske kazne.

"Čabarkapa je mom detetu sa njenom majkom napravio haos od života, ali bila je mlado dete, sa nepunih 16 godina. Danas je ona druga priča. Ima realna razmišljanja i psihički je jaka da može i u rijalitiju da uspe", rekao je on.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Scena, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track