MAJKA BLIZNAKINJA NEMILOSRDNA: Probudite se deco, pa NE ŽIVIMO U BAJCI! MINA je opasan igrač, ZABRANILA bih ćerkama da se druže sa njom!
Foto: Printscreen Instagram

jovica je obična greška

MAJKA BLIZNAKINJA NEMILOSRDNA: Probudite se deco, pa NE ŽIVIMO U BAJCI! MINA je opasan igrač, ZABRANILA bih ćerkama da se druže sa njom!

Rijaliti -

Bliznakinje Arsić privukle su veliku pažnju samim ulaskom u drugu sezonu rijalitija "Zadruga", ali se ipak za nijansu više istakla Miljana.

Jovica Putniković bacio je oko na nju još dok je bio u vezi sa Minom Vrbaški, a ona mu je uzvratila simpatije i prepustila se emocijama.

Ipak, njih dvoje nisu opstali, sinoć je došlo do oštre rasprave, prilikom koje je Mina stala na njenu stranu, zbog čega su se bliznakinje izdvojile sa Vrbaški u pab, gde su pričale o tome šta je trebalo da mu urade zbog toga što se poneo bezobrazno i prema jednoj i prema drugoj.

foto: Printscreen Pink

Na sve to, Miljana je krajem večeri imala i sukob sa Nemanjom Tošićem, kojeg je zamolila da izađe iz kupatila kako bi se okupala, zbog čega je on počeo da urla i da je vređa, pa smo zbog svega što se Arsićevoj desilo stupili u kontakt sa njenom majkom Slađanom, koja je iznela svoje viđenje svih ovih situacija:

"Jovica se nije poneo džentlmenski prema njoj. Ja bih se isto kao i ona postavila posle onoga sinoć. A muškarac uvek treba da bude muškarac. A ja bih joj svakako savetovala da ne ulazi u to sa njim, to joj nije trebalo, naročito ne posle Mine", smatra majka bliznakinja nakon raskida njene ćerke i Putnikovića.

foto: Printscren Pink

Što se tiče Tošića, ona nije iznenađenja njegovim ponašanjem, jer se tako, kako ona tvrdi, najčešće ponaša odbijeni muškarac:

"Tako reaguje muškarac koji je odbijen. Ona je njega odbila i njemu sad radi muški ego. To je stvarno degutantno ponašanje. On viče na nju, a ona ne zna šta ju je snašlo", rekla nam je Slađana.

Iako se Mina približila njenim ćerkama i stala na njihovu stranu, ona ne veruje u to prijateljstvo, nego smatra da Nevena i Miljana treba da se udalje od nje.

"Ja bih njima da sam tamo zabranila da se druže sa tim profilom devojke, jer devojka stvarno katastrofa. Ajde i da se druže, ali da budu tako bliske nakon što su obe bile sa istim mladićem, to mi nije jasno. Pa ne živimo u bajci. Mina je igrač, ona se igra, ona hoće da bude svuda, lovi kadar, zna kako treba", izjavila je Slađana.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Pink / Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track