LUNA SE VIDELA SA SLOBOM PRE ZADRUGE 2, A ON SE OGLASIO: Ipak nije sve bilo kako je Đoganijeva ispričala, ovo su detalji TAJNOG SUSRETA!
Foto: Damir Dervišagić

PRAVA ISTINA

LUNA SE VIDELA SA SLOBOM PRE ZADRUGE 2, A ON SE OGLASIO: Ipak nije sve bilo kako je Đoganijeva ispričala, ovo su detalji TAJNOG SUSRETA!

Rijaliti -

Lune Đogani je uspela još jednom da zaintrigira javnost kada je "Drvetu mudrosti" otkrila da se pred njen ulazak u ''Zadrugu 2'' sastala sa Slobom, a tom prilikom on joj je poklonio krstić koji je, kako ona kaže, njena amajlija u rijalitiju. Ipak, Sloba tvrdi da se nije sve desilo kako je Luna ispričala.

"Krstić sam dobila od Slobe da me čuva u "Zadruzi", stalno ga držim u rukama. To je nešto što me čuva ovde, to je moja amajlija. Zato sam ovde delimično mirna", rekla je Luna, a Radanović je otkrio da je on Đoganijevoj predao krstić koji su joj poslali njeni fanovi.

foto: Printscreen

"Da, ja sam joj dao taj krstić, a taj su joj krstić poslali njeni fanovi koji su bili na jednom od mojih nastupa. Ne vidim ništa loše u tome. Luna me je pitala da se vidimo pre nego što je ušla, rekla mi da bi joj to olakšalo boravak unutra i naravno da sam pristao", kaže Sloba i otkriva kako je izgledao njegov susret sa Lunom pred njen ulazak u ''Zadrugu 2'':

"Sve je trajalo kratko, uz prisustvo njene drugarice, koja je čekala. Poželeo sam joj sreću i dao joj krstić i poželeo sam joj da joj on olakša boravak tamo", rekao je pevač za naš portal.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track