Najnovije vesti

ON JE PIJANI VOZAČ LUNINOG AUTOMOBILA: Kada bi znala u čijim je rukama njena nagrada, NE BI JOJ BILO DOBRO! (FOTO)
Foto: Printscreen

otkrivamo

ON JE PIJANI VOZAČ LUNINOG AUTOMOBILA: Kada bi znala u čijim je rukama njena nagrada, NE BI JOJ BILO DOBRO! (FOTO)

Rijaliti

Kako je Luna u prethodnoj sezoni rijalitija završila u finalu, ali je izgubila od Kije Kockar, njoj je pripao automobil. Kako saznajemo, taj auto, dok je ona u rijalitiju, vozi njen očuh Andrej Atijas koji je u međuvremenu nasrnuo na njenu majku.

foto: Kurir

"Luna je Andreju neformalno poklonila auto čim je izašla, a on je nastavio da ga vozi kada se ona vratila u rijaliti. Iako on i Anabela nisu u dobrim odnosima otkad ga je prijavila za maltretiranje policiji, automobil je i dalje kod njega. Anabela se plaši da bi mogao da ga proda ili ošteti, jer ima naviku da vozi pijan. Prijatelji je ubeđuju da ne može da ga proda, jer je Luna vlasnik, pa to pravno ne bi mogao da uradi, ali da treba da mu traži da joj vrati auto. Što je najgore, on je uporno zove i ona je na ivici da mu sve oprosti", kaže naš izvor blizak Đoganijevima, a na pitanje o informacijama koje smo dobili da Stanija ima keca u rukavu, odgovara:

"Ne znam za to. Luna ima dosta drugova oko sebe, neki su oženjeni, neki ne. Da li je sa nekim bila u vezi nisam obavešten. O tome mi Anabela nikada nije pričala.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...