Najnovije vesti

HAOS

KLOŠARKO JEDNA, ŠTA SE TI MEŠAŠ?! Bora napao Snežanu, a onda se umešala ONA i zapušila mu usta! (VIDEO)

Rijaliti

Bora Santana i Bane Čolak trenutno pripremaju svoju prvu emisiju "Radio Amnezije" u novoj sezoni, koja će biti emitovana sledeće nedelje. Snežana Ilić i Bora Santana ušli su u žestoku svađu jer je ova ukućanka pomislila da će je Bora prozivati u programu.

foto: Printscreen

To se Santani nije svidelo, zbog čega je počeo da viče na svoju cimerku govoreći joj kako nikada ništa ružno nije mislio o Snežani i da nije imao nameru da uradi ono što Ilićeva misli da će učiniti.

foto: Printscreen

"Ja sam novinar, ja imam svoju emisiju! Ženo, ti ne možeš moje stvari da diraš! Ja Vam kažem prijateljski, ja Vas gotivim i cenim! Gospođo, šta sam ja Vama loše uradio? Jesi li ti normalna žena? Ja sam jedini dobar ovde prema tebi! Jesi li ti normalna žena? Ja Vam želim dobro", pričao je Bora Snežani.

foto: Printscreen

"Ti treba da živiš još 200 godina da bi dostigao moju pamet", izjavila je Ilićeva.
U raspravu ovih ukućana umešala se i Rebeka Popović, koja je pričala da Bora već nekoliko puta "napada" Snežanu.

 

"Šta ti izigravaš novinara? Šta se ti mešaš? Ko nju dira? Prljavušo jedna! Neće te ni Bog otac spasiti! Nemoj ja da poludim! Klošarko jedna prljava! Klošarko jedna smrdljiva", vikao je Bora na Rebeku.

foto: Printscreen

Pevač je zatim spustio ton i tražio od porodice Snežane Ilić da joj pošaje stvari, s obzirom na to da oni to nisu učinili još pre nekoliko dana.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...