LAKIĆ GORI OD LJUBOMORE: Silno želi da Spahovićeva žena uđe u rijaliti i odvuče je u KREVET! Šta će reći COKA?
Foto: Printscreen/Happy

SVE ZBOG IZABELE

LAKIĆ GORI OD LJUBOMORE: Silno želi da Spahovićeva žena uđe u rijaliti i odvuče je u KREVET! Šta će reći COKA?

Rijaliti -

Nikola Lakić povređen je načinom na koji se Benjamin Spahović igra sa njegovom bivšom devojkom, Izabelom Alijoski. Naime, Benjamin se ponovo smuvao sa Izabelom, nakon vrele i strastvene akcije u tuš kabini.

Lakić je, kako kaže, u srećnoj vezi sa Aleksandrom Tasić Cokom, ali je ipak izjavio nešto što je sve začudilo. Lakić je izjavio da bi voleo da uđe Benjaminova bivša supruga, Aleksandra, jer mu se sviđa i da bi voleo da sa njom proba ljubavnu romansu.

"Lakiću, ti si izjavio da bi voleo da u "Parove" uđe Benjaminova žena i da ti se ona sviđa, da li je to istina?", pitala ga je voditeljka Anđela.

foto: Printscreen/Happy

"Kad je ovde svako sa svakim, ovde se svi igraju, ajde uvedite je da da se i ja igram. Zašto Aleksandra ne bi bila malo sa jednim, pa sa drugim, kao Ilijana. Meni se njegova žena sviđa, ajde da se malo igramo, da ovaj rijaliti dignemo da jedan viši nivo", bio je ozbiljan Nikola, a zatim ga je voditeljka pitala šta se dešava sa Cokom, pa je Lakić izjavio:

"Sve je ovo bila šala, Coka jeste moja devojka, ali ono što hoću da kažem jeste to mene vređa to što je ovde 80 posto devojaka koje se tako vežu za momke koji nazivaju sebe krimosima, a pokušavaju samo da skinu Gastoza. Znajte da je on jedan, ne može niko da bude kao Nenad", povređeno je govorio Nikola.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track