OPROSTILA MU BATINE, A ON NJOJ PRIJAVU: Marijana i Mili planiraju svadbu i decu!  Još jedno venčanje u VILI PAROVA!
Foto: Ana Paunković

OTKRIVAMO

OPROSTILA MU BATINE, A ON NJOJ PRIJAVU: Marijana i Mili planiraju svadbu i decu! Još jedno venčanje u VILI PAROVA!

Rijaliti -

Milutin Radosavljević Mili uskoro staje na ludi kamen! Popularni Dorćolac obnovio je vezu sa Marijanom Marković, koju je letos pretukao, i planiraju venčanje, i to u vili "Parova", saznaje Kurirov dodatak Rijaliti!

Iako je naišla na osudu javnosti što je oprostila batine bivšem, Marijana je priznala da ga i dalje ludo voli i da želi da bude sa njim. Posle emotivnog susreta u rijaliti vili kada su se pomirili i ljubili pred svima, Radosavljević je otišao u produkciju i zamolio za pomoć.

"Mili planira da zaprosi Marijanu i to pred svima, a plan mu je i da se oženi tamo. On je insistirao da bude pravo venčanje, a ne kao do sada što je bilo, nego sa pravim matičarem i kumovima. Zamolio je produkciju da mu nabave prsten i da naprave iznenađenje za njegovu devojku. Takođe, predložio je da Marijanu pozovu da uđe u rijaliti kako bi otpočeli zajednički život i pravili bebu", kaže izvor iz produkcije i dodaje da Markovićka jedva čeka na taj Radosavljevićev potez.

"Ona je već pričala kako joj je vreme da se uda i da joj je želja da nađe muškarca sa kojim će imati porodicu. Mili i ona su idealan par", kaže izvor.

foto: Kurir

(Kurir.rs/Lj. S. /Foto: Ana Paunković)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track