DOVOLJNO SI ŽIVEO LEPO I SLAVNO, USKORO TI SE PIŠE KRAJ! MOŽDA BANEMO I TVOJOJ MAJCI U BOLNIČKU SOBU: Voditelju Zadruge stigle užasne pretnje, sve prijavio policiji!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/ Facebook

JEZIVO

DOVOLJNO SI ŽIVEO LEPO I SLAVNO, USKORO TI SE PIŠE KRAJ! MOŽDA BANEMO I TVOJOJ MAJCI U BOLNIČKU SOBU: Voditelju Zadruge stigle užasne pretnje, sve prijavio policiji!

Rijaliti -

Milan Milošević dobio je ozbiljne pretnje smrću, zbog čega je slučaj odmah prijavio policiji. Kako Kurir Rijaliti saznaje, bivši učesnik popularnog rijalitija, a sada voditelj "Zadruge", dobio je putem društvenih mreža brojne poruke neprijatnog sadržaja u kojima, između ostalog, piše da će mu ubiti bolesnu majku Rajku, koja je već duže vreme u bolnici.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen/ Facebook

On je veoma uznemiren i uplašen za svoju i majčinu bezbednost, te će uz pomoć nadležnih organa učiniti sve da otkrije identitet počinioca. Danima živi u strahu, ali ne dozvoljava da to utiče na njegov posao, koji profesionalno radi. Nedavno je primio desetak poruka u kojima mu se otvoreno preti.

"Dovoljno si živeo lepo i slavno, uskoro ti se piše kraj. Možda tvoj, a možda nam se baš posreći da banemo tvojoj majci u bolničku sobu i malo je uplašimo. To bi jako bolelo, zar ne", glasi prva poruka koju je voditelj primio na svoj Instagram, da bi zatim odmah stigla i druga.

"Vidiš poruke a ne odgovaraš. Toliko ti nije stalo do tvoje mamice? A šta bi bilo kada je sutra više ne bi bilo? Šta bi onda radio? To tvoje lepo lice više ne bi bilo nasmejano. Prvo majka, a onda i ti. Pazi se dobro kako ulaziš u kola, a obrati pažnju i na natpise koji mogu svakog trenutka da te sačekaju", piše u poruci.

Milošević nije blokirao nepoznat profil, već je otišao u prvu policijsku stanicu i predao dokaze o pretnjama. Nakon toga, Milan je otišao kod majke u bolnicu i uputio je u situaciju kako bi bila na oprezu.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen/ Facebook

Rajka je inače nedavno uspešno operisana i ugrađen joj je fiksator na nozi, koja je već tri godine na zaceljuje. Ona se sada oporavlja, a sin je svakodnevno posećuje i brine o njoj.

Ovim povodom pozvali smo Milana za komentar i on je potvrdio naša saznanja.

"Sve sam prijavio policiji i zaista ne želim ništa da pričam o tome dok sve ne bude kako treba", rekao je voditelj TV Pink.

foto: Kurir

(Kurir.rs/Marija Dejanović /Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/ Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track