Najnovije vesti

DOVOLJNO SI ŽIVEO LEPO I SLAVNO, USKORO TI SE PIŠE KRAJ! MOŽDA BANEMO I TVOJOJ MAJCI U BOLNIČKU SOBU: Voditelju Zadruge stigle užasne pretnje, sve prijavio policiji!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/ Facebook

JEZIVO

DOVOLJNO SI ŽIVEO LEPO I SLAVNO, USKORO TI SE PIŠE KRAJ! MOŽDA BANEMO I TVOJOJ MAJCI U BOLNIČKU SOBU: Voditelju Zadruge stigle užasne pretnje, sve prijavio policiji!

Rijaliti

Milan Milošević dobio je ozbiljne pretnje smrću, zbog čega je slučaj odmah prijavio policiji. Kako Kurir Rijaliti saznaje, bivši učesnik popularnog rijalitija, a sada voditelj "Zadruge", dobio je putem društvenih mreža brojne poruke neprijatnog sadržaja u kojima, između ostalog, piše da će mu ubiti bolesnu majku Rajku, koja je već duže vreme u bolnici.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen/ Facebook

On je veoma uznemiren i uplašen za svoju i majčinu bezbednost, te će uz pomoć nadležnih organa učiniti sve da otkrije identitet počinioca. Danima živi u strahu, ali ne dozvoljava da to utiče na njegov posao, koji profesionalno radi. Nedavno je primio desetak poruka u kojima mu se otvoreno preti.

"Dovoljno si živeo lepo i slavno, uskoro ti se piše kraj. Možda tvoj, a možda nam se baš posreći da banemo tvojoj majci u bolničku sobu i malo je uplašimo. To bi jako bolelo, zar ne", glasi prva poruka koju je voditelj primio na svoj Instagram, da bi zatim odmah stigla i druga.

"Vidiš poruke a ne odgovaraš. Toliko ti nije stalo do tvoje mamice? A šta bi bilo kada je sutra više ne bi bilo? Šta bi onda radio? To tvoje lepo lice više ne bi bilo nasmejano. Prvo majka, a onda i ti. Pazi se dobro kako ulaziš u kola, a obrati pažnju i na natpise koji mogu svakog trenutka da te sačekaju", piše u poruci.

Milošević nije blokirao nepoznat profil, već je otišao u prvu policijsku stanicu i predao dokaze o pretnjama. Nakon toga, Milan je otišao kod majke u bolnicu i uputio je u situaciju kako bi bila na oprezu.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen/ Facebook

Rajka je inače nedavno uspešno operisana i ugrađen joj je fiksator na nozi, koja je već tri godine na zaceljuje. Ona se sada oporavlja, a sin je svakodnevno posećuje i brine o njoj.

Ovim povodom pozvali smo Milana za komentar i on je potvrdio naša saznanja.

"Sve sam prijavio policiji i zaista ne želim ništa da pričam o tome dok sve ne bude kako treba", rekao je voditelj TV Pink.

foto: Kurir

(Kurir.rs/Marija Dejanović /Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/ Facebook)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...