Najnovije vesti

STRAŠNO

DEČKO, NISI SVESTAN SVOJE NESVESTI! ISPRIČAO JE MONSTRUOZAN VIC O MALOJ MILICI (4): Izvinio se naciji, ali njegova REAKCIJA što je ostao bez novca je još BEZOSEĆAJNIJA i STRAŠNIJA (VIDEO)

Rijaliti

Bojan Gaćeša diskfalifikovan je zbog monstuoznog vica o nastradaloj Milici Rakić (4) u NATO bombardovanju koji je ispričao zadrugarima i pred celom nacijom, ali maneken izgleda odmah nije shvatio koliko je bio surov i bezosećajan pa se čak i naljutio kada ga je produkcija prvi put kaznila mesečnim honorarom. 

Kada je stiglo posmo, Bojanu nije bilo jasno pa je prvo napravio facu kao da se čudi, a  onda je usledio još zastrašujući komentar.

foto: Printscreen

"Mesečni honorar za ispričan vic?! Dajte, molim vas", bio je čak i ljut što je ostao bez novac.

"U nekoj sam minus fazi. Hoću da se izvinim, ali mislim da je produkcija preterala sa kaznom. Ljudi su dobijali i manje kazne za veća dela ovde", rekao je Bojan. 

Podsetimo, Bojan je potom diskvalifikovan i napustio je Zadrugu, a jutros je uputio izvinjenje pre svega porodici male Milice, ali i celoj naciji.  

Četvorogodišnja Milica Rakić simbol je stradanja 1999. godine. Ubijena je od NATO projektila, dok je sa roditeljima bila u kući u Batajnici.

Kurir.rs/Foto Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...