BAVILA SE PROSTITUCIJOM?! KONTROVERZNA UČESNICA OTVORILA DUŠU: Ljubica otkrila sve o bivšem dečku, a onda progovorila o SEKSUALNIM AVANTURAMA! (FOTO)
Foto: Printscreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

BAVILA SE PROSTITUCIJOM?! KONTROVERZNA UČESNICA OTVORILA DUŠU: Ljubica otkrila sve o bivšem dečku, a onda progovorila o SEKSUALNIM AVANTURAMA! (FOTO)

Rijaliti -

Učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" Ljubica Stankov, pre samo par dana ušla je u vilu, a već je došla u žižu javnosti prvenstveno zbog svog intrimnog odnosa sa Nikolom Conjom, a potom i suočavanje sa, sada već bivšim dečkom, Aleksandrom.

Takmičari nisu imali reči hvale za Ljubicu, jer su joj svi govorili da se gradska devojka, kako se predstavila pred ulazak, tako ne ponaša, ali su joj još više zamerili seksualan čin sa konobarom.

foto: Printscreen

1. Tvoj bivši dečko Aleksandar Milanović, gostujući u emisiji "Upoznajte Parove", izneo je detalje iz vaše prošlosti, koji se ni po čemu ne poklapju a sa tvojom piričom? Govorila si da laže. Zbog čega misliš da se Aleksandar odlučio da govori lažno pred auditorijumom?

- Aleksandra je sam zvao Produkciju i tražio da gostuje, on laže da bi ispalo da je samo Kristinu voleo, da je ona jedina prava, da bi mu se ona vratila. I došao je da bi stekao popularnost preko mog imena.

2. Aleksandar je tvrdio da nikada nisi bila trudna, da niste živeli u njegovom stanu u Barajevu, da si mu svojevremno rekla da te je majka nagovorila da se baviš striptizom, kao i da ima dokaze da si se bavila prostitucijom. Šta je od svega ovoga zapravo istina?

- On ima sliku mojih rezultata, njegov stan je u Batajnici, živeli smo zajedno, opet tvrdim da sve priča laži zbog Kristine. Moja majka mene ništa nije nagovarala, to je još jedna u nizu laži koje je on izrekao.

3. Telefonskim putem javila se i tvoja majka, koja je tvrdila da si bez njenog znanja ušla u "Parove", te da te ne prati na malim ekranima, iako ti se obratila tokom seksa sa Conjom. Kakav zapravo odnos imaš sa majkom i koliko ti je ona zapravo podrška u svemu što radiš?

- Ona je bila obaveštena 3 dana ranije da ulazm u rijaliti, mama i ja nikada nismo bile u dobrim odnosima, ne znam, podržavala je kad sam joj rekla da ulazim.

4. Izjavila si da, i pored fizičkog i psihičkog maltretiranja, i dalje voliš bivšeg momka. Da li bi mu se nakon svega vratila?

- Naradno da ne, posle onih laži, trebao bi da se pokaje i izvini, da bih ja razmislila o vraćanju, mada sad da me pita, ne bih.

5. Šta će biti sa Conjom, s obziro da smo imali priliku da vidimo da ste bili intimni tokom poslednje žurke u "Parovima"?

- Ne želim da komentarišem tog foliranta više, svako svojim putem njeka ide, mrzim laži, jer i on hoće preko mog imena reklamu, da se pravda svojoj ženi, a zna dobro šta se desilo.

foto: Printscreen

Kurir.rs/ HappyTv.rs/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track