ISKRENA

BUBA MIRANOVIĆ STALA U ODBRANU PRIJATELJA: Pratila Vladimirovu i Stanijinu svađu bez daha! A onda OVAKO prokomentarisala njihovu vezu! (VIDEO)

Rijaliti -

U emisiji "Zadruga - porodice zadrugara" gostovala je pevačica Buba Miranković koja je u studio rijaliti došla kao podrška Vladimira Tomovića.

Buba je na početku emisije komentarisala ljubavnu vezu Vladimira Tomovića i Stanije Dobrojević, kao i žestoku svađu koju su nedavno imali u "Hotelu Zadruga" kada je Tomović bio vođa, a Stanija omiljena osoba.

foto: Printscreen Youtube

"Ja mislim da to nije dogovorena veza. Što se veze tiče, meni je to sasvim ok. On nije ni znao da Stanija ulazi. Lep su par. Što da ne... Mislim da je sve OK", rekla je Buba i dodala:

"Mislim da je bio ljut zbog hrane. On je navikao da mu ukućani kod njega kući sve serviraju, ali to ja ne bih navela kao nasilje, već samo kao jednu malo jaču raspravu", pričala je Buba o svađi Vladimira i Stanije.

foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, nakon ove velike svađe u hotelu, Vladimir i Stanija su izgladili svoje odnose. Danas su se prvi put jezicima poljubili u zalagaonici, a kasnije su u dnevnoj sobi pričali i o bebi.

Kurir.rs/ Foto: Prinscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track