EMOTIVNO

LUNA VIŠE NE KRIJE DETALJE POSLEDNJEG RAZGOVORA SA SLOBOM PRED ULAZAK U ZADRUGU! Pitala da li mu je stvarno uništila život, pevačeva istina će vas ZALEDITI! Blogerka zaplakala! (VIDEO)

Rijaliti -

Kako bi joj Drvo mudrosti ostvarilo želju da vidi novi spot svojih roditelja, Luna Đogani morala je da otkrije jednu tajnu, te se blogerka odlučila da iznese sve detalje poslednjeg razgovora sa bivšim dečkom Slobom Radanovićem. Njihova ljubavna priča obeležila je prvu sezonu "Zadruge", a tokom druge kako se klupko odmotava, njih dvoje su još uvek izuzetno aktuelna tema.

foto: Printscreen Pink

Naime, pre nego što je kročila u Imaginarijum, Luna Đogani i Sloba Radanović razgovarali su putem video poziva, koji je probudio najjače emocije, posebno kod nje, koja ga još uvek nije prebolela.

"To je bio Sloba u kog sam se ja zaljubila. Onaj zaljubljeni Sloba, tako je i pričao sa mnom. Baš smo lepo pričali i čak smo se jedno vreme samo gledali i ćutali. Kada sam predavala telefon, on je bio poslednji koga sam zvala", istakla je ona.

foto: Printscreen Pink

"Kada sam ga upitala da li sam mu stvarno uništila život, on mi je rekao da to nije istina i da se on zaista zaljubio u mene", obelodanila je Luna.

Kraj razgovora i danas joj je gorak.

"Nismo razgovarali o osećanjima jer nema poente. Dva meseca se nije potrudio da budemo zajedno. Kada sam ga videla zaplakala sam, a on to nije razumeo. Nikada me nije voleo kao što sam ja njega", rekla je vidno potresena Đoganijeva.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track