NIKAD NE MOŽEŠ BITI TOLIKO GLUP KOLIKO JA MOGU DA BUDEM GLUV: Stanijina prijateljica oplela po Goluboviću! Nije mu ostala DUŽNA! (FOTO, VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen Instagram

STRAŠNO

NIKAD NE MOŽEŠ BITI TOLIKO GLUP KOLIKO JA MOGU DA BUDEM GLUV: Stanijina prijateljica oplela po Goluboviću! Nije mu ostala DUŽNA! (FOTO, VIDEO)

Rijaliti -

Kristijan Golubović kojeg je aktuelna učesnica "Zadruge" Stanija Dobrojević upoznala na "Farmi", oglasio se prethodne noći iz zatvora, odakle se obratio pojedinim stanarima velelepnog zdanja u Šimanovcima.

foto: Dragan Kadić

Osim za nju, on je imao šta da kaže i za njenog dečka Vladimira Tomovića, koji je juče izbačen zbog napada na Aleksandru Subotić, ali i za bivše cimere iz Lisovića, Zoricu Marković i Lepog Miću.

Kristijanu se nije dopalo što Stanija proča o njemu u lošem kontekstu, pa je obećao haos ukoliko bude u mogućnosti da uđe u "Zadrugu 2".

Sada se na njenom Instagramu u okviru storija pojavila reakcija osobe bliske Staniji koja je ispisala reči upućene kristijanu citirajući Ivu Andrića.

"Nakon obraćanja Kristijana Golubovića reči su suvišne i zato ćemo citirati našeg velikana: "Nikada ne možeš biti toliko glup koliko ja mogu biti gluv. Nikada ne možeš da budeš toliko alav, koliko ja mogu da dam. Nikada ne možeš da srušiš koliko ja mogu iznova da sagradim. I nikada ali baš nikada ne možeš da budeš toliko zao, koliko ja mogu da budem dobar", piše u obraćanju javnosti.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/ Foto: Dragana Udovičić, Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track