ZADRUGARIMA PREDSTOJI TEŠKA BORBA: Jedan od ovo troje takmičara napušta luksuzno imanje! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

HAOS

ZADRUGARIMA PREDSTOJI TEŠKA BORBA: Jedan od ovo troje takmičara napušta luksuzno imanje! (VIDEO)

Rijaliti -

Prošlo je mesec dana od početka ''Zadruge 2'', a nekoliko zadrugara već je napustilo ovaj šou program, a u nedelju će se na tom spisku naći još jedno ime. Voditelj Ognjen Amidžić je ušao u Zadrugu kako bi uz njegovu pomoć zadrugari izabrali one koji će se boriti za opastanak.

Zadrugari su ali i gledaoci, dali svoj glas i odlučili ko će noć provesti u sobi za izolaciju, a onda sutra zauvek napustiti Zadrugu. Ovonedeljni Vođa Rada Vasić za svoje potrčke postavila je MC Damira i Miljanu Kulić, a ukućani su morali da glasaju za jednog od njih dvoje i odlučili da to bude MC Damiro.

foto: Printscreen Youtube

"Mnogi komentarišu da sam ja iskvaren, mnogo volim da popijem i tako to, ja jedva čekam kući da idem. Vi sada možete vikati koliko hoćete, ali ja jedva čekam da vidim moju ćerku i da idem kući. Šta je problem? Pitali ste me da li želite da ostanem... Trenutno tako osećam potrebu, molio sam za razgovor, pao sam u depresiju. Ko god kaže da sam folirant jer hoću kući, za mene nije normalna osoba", rekao je Damiro, kome su učesnici dobacivali dok je iznosio svoje mišljenje.

"Iskoristila bih priliku da pozovem ljude koji mene podržavaju da podrže Damira. On ima dete i treba da ostane ovde baš zbog tog deteta, on lupeta gluposti. Podržite Damira, on je meni najdraži od kad je Mirko Gavrić otišao. Verujem da će da ostane, trenutno je u minus fazi, ali on treba da ostane", istakla je Miljana, koja je opstala u konkurenciji sa reperom.

foto: Printscreen Youtube

Pevačica Suzana Perović je zbog blažeg fizičkog kontakta na MC Damira direktno nominovana od strane Velikog šefa.

foto: Printscreen Youtube

Gledaoci koji verno prate Zadrugu 2 imaju pravo da nominuju još jednog od njih, a večeras je njihovu najmanju podršku imala Nevena Arsić.

Ovo troje zadrugara boriće se u igri, a onom ko pobedi glasovi će biti duplirani. Ko će napustiti ''Zadrugu 2'' saznaćete u nedelju uveče.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track