JEZIVO

RASTALA SE S TUĐMANOM PA UŠLA U VEZU S NASILNIKOM! NATAŠA MOSKVA O BRUTALNOM BATINANJU: Noge su mi bile modre kao da me je pregazio traktor! Komšije su ga prijavile, JA SAM GA VOLELA! (VIDEO)

Rijaliti -

Ponesena haotičnom situacijom u Beloj kući i diskvalifikacijom Vladimira Tomovića, Nataša Moskva poverila se Staniji Dobrojević i Mini Vrbaški o nasilju koje je pretrpela od bivšeg dečka. U pitanju je momak s kojim je bila nakon rastanka od supruga Igora Tuđmana s kojim se u braku ostvarila i kao majka.

"Znaš kakve sam ja batine dobila. Bilo je leto, imala sam šorts, noge su mi bile modre. Nisam imala svoj mobilni telefon, komunicirala sam sa ljudima preko njegovog telefona. Neko mi je sa nepoznatog broja poslao poruku: 'Kako ti brutalno stoji taj šorts, kako bih te j....' on je mislio da je to neki, on je meni... Da ti ne pričam šta mi je radio. Bila sam sa njim 24 sata. On je mene zatvorio" ispričala ne Nataša.

"To je muška gnjida", rekla je Stanija.

"Ja sam dobila takve batine da su meni cele noge bile modre, kao da me je pregazio traktor. Imao je godinu dana zabranu prilaska meni na 100 metara. Nisam ga ja prijavila, komšije su. Ja sam ga volela", bila je iskrena ona.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track