POKAZAĆU JA VAMA ŠTA JE RIJALITI: Benjamin poludeo, pa počeo da baca tanjire po vili! MMA borac ne prestaje da pravi HAOS!
Foto: Printscreen/Happy

SKANDAL

POKAZAĆU JA VAMA ŠTA JE RIJALITI: Benjamin poludeo, pa počeo da baca tanjire po vili! MMA borac ne prestaje da pravi HAOS!

Rijaliti -

Benjamin Spahović napravio je totalni haos tokom nedeljnog ručka, pa je dok je muzika uživo svirala i takmičari se veselili, MMA borac napravio pametnju i rešio sve da upropasti.

Kako je toliko prošle noći bio u vreloj akciji sa novom takmičarkom, Ivom, a pre toga raskinuo sa Ilijanom, nije mogao da sakrije nezadovoljstvo tokom celog dana. Cupkanje nogama, grickanje usana i konstantno ustajanje sa stola, eskaliralo je na nedužnima.

Prišao je do mesta gde su sedeli Ivan Marinković i njegova lepša polovina, Jelena Ilić i oborio sve tanjire na njih, u kojima je stajala hrana.

foto: Printscreen/Happy

Pošto su se i Marinković i Jelena iskontrolisali da ne odreaguju na njegove provokacije, Benjamin je poludeo još više, pa se sklonio u luksuznu vilu.

"Ma pokazaću ja vama šta je rijaliti", vikao je Benjamin dok je odlazio iz dvorišta, situacija se vrlo brzo smirila, te su takmičari nastavili da se vesele uz živu muziku.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja