Najnovije vesti

LJUBICA NEMA KOME DA SE VRATI POSLE RIJALITIJA: Otac je se odrekao? Njega je BLAM zbog onoga što sam mu uradila! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Happy

RAZOČARANA

LJUBICA NEMA KOME DA SE VRATI POSLE RIJALITIJA: Otac je se odrekao? Njega je BLAM zbog onoga što sam mu uradila! (VIDEO)

Rijaliti

Ljubica Stankov, takmičarka koja je poslednjih dana broj jedan u medijima zbog seks afere sa Nikolom Jovanovićem Conjom je iznela pregršt navodnih istina o njenom privatnom životu.

Stalna ne poklapanja priče, majka za koju se kasnije ispostavilo da je zapravo njena tetka, sve je to zvučalo je kao prava španska serija. Međutim, kako ni Ljubica nije bez emocija, pitala je voditeljku pre emisije da li će neko od njene porodice doći da je podrži.

Plavokosa takmičarka ponadala se da će na vratima velelepne vile videti svog oca, ali se to nije desilo, jer njen otac danima unazad ne želi da se javi na poziv Produkcije.

"Mislila sam da je došao, ali ne verujem, jer mislim da neće da se blamira, zbog svega što sam rekla o njemu i što sam uradila", bila je svesna svojih postupaka takmičarka, ali nije prestajala da iznosi slične stvari o svom životu.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Happy

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...