DOROTEA NA SUDU S BRENDONOM: Tužba zbog smrdljive pi.ke!
Foto: Damir Dervišagić

VIDEĆE SE NA SUDU

DOROTEA NA SUDU S BRENDONOM: Tužba zbog smrdljive pi.ke!

Rijaliti -

Dorotea Jovanović toliko je zaratila s Branislavom Radonićem Brendonom da je obećala da će ga tužiti čim izađe iz „Zadruge“. Njoj je zasmetala konstatacija cimera da joj smrdi polni organ i da se ne tušira redovno.

- O tom smradu mogu da komentarišu svi koji sede pored mene. Mi smo došli u sukob jer mi je iščupao obrvu, a onda mi je rekao nešto zbog čega ću da ga tužim - rekla je ona, dok se Brendon nastavio da je proziva na račun higijene.

- Suptilno sam joj govorio da se tušira dva puta dnevno. Mene je malo sramota što sam to morao Dorotei tako brutalno da saopštim. Ti tu suknju nosiš već pet dana, i one hulahopke - izjavio je Radonić.

foto: Printscreen

Podsetimo, Brendon se iznervirao pre nekoliko dana zbog toga što se Dorotea osećala na znoj, pa je morao to u lice da joj kaže.

- Tebi pi*ka smrdi. Idi se kupaj, imaš bakterije u vagini. Ja se ovde blamiram s tobom. Dva dana ti sugerišem da se tuširaš, da mi je neprijatno da sedim pored tebe, jer se osećaš. U početku si mi se svidela, ali si previše iritantna i smrdljiva - rekao je on.

foto: Kurir

Kurir.rs/I. E. Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track