ČETVORO DISKVALIFIKOVANIH ZA SAMO MESEC DANA: Zadruga izbacila 2 nasilnika, a ovaj takmičar je užasnim potezom prešao svaku GRANICU! (VIDEO)
Foto: Printscreen

HAOS

ČETVORO DISKVALIFIKOVANIH ZA SAMO MESEC DANA: Zadruga izbacila 2 nasilnika, a ovaj takmičar je užasnim potezom prešao svaku GRANICU! (VIDEO)

Rijaliti -

Učesnici rijalitija napravili su brojne skandale, a neki su zbog istih bili diskvalifikovani iz "Zadruge 2".

Prošlo je samo mesec dana od početka rijalitija, a već je izbačeno 4 učesnika, a bilo je svega - od neprimerenih šala do nasilja.

Sve je počelo još prvu noć kada je Marko Cvetićanin po samom ulasku u rijaliti zapretio Mirka Gavrića, pa čak i fizički nasrnuo na njega. Navodno je Marko to uradio jer ga je Gavrić prozivao na društvenim mrežama. Nakon što su Cvetićanina smestili u zatvor "Zadruge 2", ipak je porodukcija odlučila da ga pošalje kući.

Mirko Gavrić posle plakanja i lošeg stanja više nije mogao da izdrži, pa je poželeo je da izađe iz "Zadruge 2" i tom prilikom javno potpisao ugovor gde se obavezuje da isplaćuje produkciji 50.000 evra.

Bojan Gaćeša ispričao je užasan vic o Milici koja je nastradala tokom NATO bombardovanja 1999. godine, pa je odmah nakon toga diskvalifikovan. Koliko mu je to teško palo, kasnije je objasnio na društvenim mrežama putem video snimka i svima se izvinio.

Vladimir Tomović je izbačen zbog incidenta sa Davidom Dragojević i njegovom devojkom Aleksandrom Subotić. Tom prilikom on je udario pesnicom Aleksandru nakon čega se ona srušila na pod, a Vladimir je odmah osuđen za nasilje nad ženama i diskvalifikovan.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track