PREVARIO DEVOJKU PRED MILIONIMA SA VIŠE UKUĆANKI: Benjamin Spahović bi sve učinio da ova žena uđe u rijaliti, njeno ime je istetovirao na telu! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

NADA SE

PREVARIO DEVOJKU PRED MILIONIMA SA VIŠE UKUĆANKI: Benjamin Spahović bi sve učinio da ova žena uđe u rijaliti, njeno ime je istetovirao na telu! (FOTO)

Rijaliti -

Benjamin Spahović, koji je u vili "Parova" prevario nevenčanu suprugu Aleksandru sa čak četiri devojke, na sve načine pokušava da natera produkciju da u rijaliti uvedu njegovu najveću ljubav Minu Mateljan.

MMA borac i dalje pati za zgodnom Bosankom, a kakva je njihova veza bila, svedoči i činjenica da je Benjamin istetovirao Minino ime na grudima. Benjamin i Mina su se zabavljali tri godine, a tokom njihove veze Sarajlia se paralelno viđao i sa Aleksandrom, koja je zatrudnela i rodila mu ćerku Rejnu. To je bio razlog Benjinog i Mininog raskida, ali MMA borac nikada nije preboleo svoju najveću ljubav.

"Mina je bila najveća Benjina ljubav, svašta je prošao zbog nje i s njom. Bili su klinci kada su se upoznali i zaljubili su se preko ušiju. Njihova veza trajala je tri godine, bili su ludi od ljubavi. Benjo je čak njeno ime istetovirao na grudima, a na kraju se sve završilo onako kako niko nije očekivao", kaže izvor i dodaje da je Sarajlija, čak i kada je u vezi, bio sklon da flertuje s drugim devojkama.

"Benjamin je oduvek bio popularan kod nežnijeg pola, a on je tip muškarca koji uživa da bude u ženskom društvu. Voli da flertuje, čak i kada je u vezi, ali nikada nije prelazio granicu. Međutim, Mina nije htela to da mu toleriše, pa su ljubomorne scene bile česte u njihovoj vezi", priča izvor i dodaje:

"To je Benjamina izluđivalo i Mini se uvek pravdao da je nikada ne bi prevario ni sa jednom devojkom. S druge strane, Minu zbog atraktivnog izgleda zovu bosanska JK, pa ni njoj nikada nije nedostajala muška pažnja. Njemu je imponovalo što ima atraktivnu devojku, ali nije mogao da podnese kada bi Mina posvetila pažnju drugom muškarcu", kaže izvor i objašnjava da su ljubomorne scene postale česte u njihovoj vezi.

"Počeli su sve više da se svađaju i da se međusobno optužuju za neverstvo. Benjamin nije hteo više da trpi Minino hirovito ponašanje, pa je počeo da se viđa sa drugim devojkama. Jedna od njih je bila Aleksandra, sa kojom su ga upoznali njegovi rođaci, a ta veza je na početku bila neobavezna. Viđali su se povremeno i tajno, jer za njihovu vezu malo ko da je znao, a Mina je shvatila da joj dečko nije veran tek kada je Aleksandra zatrudnela", priča izvor i dodaje da je to bio razlog zbog kog su Mina i Benjo raskinuli, ali da on nikada nije preboleo svoju najveću ljubav.

"Mislio je da će sa Aleksandrom naći sreću i mir, ali brzo je shvatio da je i ona ljubomorna kao i sve njegove devojke. Međutim, dobili su ćerku, koju oboje obožavaju, a dete ih je i održalo sve ove godine zajedno. Međutim, otkako je ušao u "Parove", Benjamin je iskoristio prvu priliku, pa je Aleksandru prevario sa jednom, drugom, trećom, četvrtom devojkom, ali istina je da on i dalje pati za Minom. Zbog toga i moli producente rijalitija da je uvedu u rijaliti i obećava im da će se konačno smiriti kada Minu bude ugledao na vratima vile. Čak je pretio da više neće odvesti nijednu devojku u krevet, ako mu ne dovedu Minu. Učesnici "Parova" čuli su kada je u tajnoj sobi vikao: "Ubacite mi Minu, neću više da krešem skotove", kaže na kraju naš izvor.

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track