STANIJA RANOM ZOROM ODLETELA U AMERIKU NA OPERACIJU: Sve vreme se čula sa Vladimirom, a on otkrio detalje! Evo kakav PLAN ima! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

LJUBAV OPSTAJE I VAN RIJALITIJA

STANIJA RANOM ZOROM ODLETELA U AMERIKU NA OPERACIJU: Sve vreme se čula sa Vladimirom, a on otkrio detalje! Evo kakav PLAN ima! (FOTO)

Rijaliti -

Stanija Dobrojević je zbog svog zdravstvenog stanja morala da napusti rijaliti i otputuje u Ameriku, a njen dečko Vladimir Tomović se oglasio na društvenim mrežama.

Crnogorac je otkrio da je sve vreme na vezi sa svojom devojkom, sa kojom je razmenio i video poziv, pa je izneo sve detalje. Vladimir je već podneo zahtev za vizu kako bi se što pre pridružio Staniji.

foto: Ana Paunković

"Pre svega želim da vam se svima zahvalim na podršci koju iz dana u dan pokazujete, a posebno na brizi koju ste pokazali kada je u pitanju Stanijino zdravlje. Hvala vam od srca. Dužan sam da vam kažem da se ona neće oglašavati u medijima. Jutros u 6:15 je odletela za Ameriku. Kako to obično u životu biva, mimoišli smo se. Dokaz da niko nije znao da zbog loših nalaza ona moli da izađe iz rijalitija je i to da sigumo ne bih par sati pre njenog izlaska iz "Zadruge" ja došao u Cmu Goru, već bih je čekao na izlazu", rekao je on i dodao:

foto: Printscreen/Instagram

"Za sve koji pitate da Ii smo se čuli - JESMO. Bili smo na vezi od ponoći do njenog ulaska u avion. Jaka i nasmejana je odletela i svi je sa osmehom na licu očekujemo da se vrati u Srbiju i da nastavi tamo gde je stala kada je rijaliti u pitanju. Na njoj je da se što prie oporavi, a na meni da idem u Američku ambasadu po vizu. P.S. U prilog ovoj priči stiže skrinšot naše komunikacije. Živi mi bili."

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja