UNIŠTEN STANIJIN I VLADIMIROV KATANAC! Đetića stigla OSVETA jer je pesnicom razvalio Subotićku. Tomovićev odgovor tek će ih RAZBESNETI
Foto: Printscreen Instagram

OSVETA ZA NASILJE

UNIŠTEN STANIJIN I VLADIMIROV KATANAC! Đetića stigla OSVETA jer je pesnicom razvalio Subotićku. Tomovićev odgovor tek će ih RAZBESNETI

Rijaliti -

Katanac kojim je Vladimir Tomović "zaključao" njegovu i Stanijinu ljubav na mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji izazvao je veliku pažnju u javnosti, ali izgleda najviše kod fanova Aleksandre Subotić, tačnije njene majke, koju je Vladimir udario pesnicom u glavu zbog čega je izbačen iz riajlitija.

Zbog nasilja koje je pokazao kada je mučki udario Aleksandru, fanovi Ljube Pantović su isekli katanac u Vrnjačkoj Banji kojim se Vladimir hvalio pre neki dan. Kako je Ljubu jako pogodilo to što je Vladimir nasrnuo na njenu ćerku, odmah su reagovali njeni fanovi, piše Skandal.

foto: Printscreen Instagram

Vladimir Tomović je na ovo imao i odgovor, pa je pored vesti koja je objavljena na instagramu napisao:

"Neka ih. Neka su to uradili ako im makar na jednu noć duše mogu biti mirne i spokojne", a kasnije na ostale komentare koji su se nizali, dodao je: "Nije bolest sve što boli".

foto: Printscreen

Kurir.rs/Skandal/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track