HAOS

TOMA POZAJMLJIVAO PARE OD DARIJE: Stevićeva otkrila DETALJE susreta u Požarevcu, zadrugar sve radi kako bi opstao u RIJALITIJU! (VIDEO)

Rijaliti -

Darija Stević u dvorištu je pričala sa sa Jelenom Krunić i Oljom Bajrami kojima je do detalja ispričala šta se sve desilo kada se našla u Požarevcu sa Tomom Panićem.

Zadrugarki je veza sa dečkom bila u krizi, pa je odlučila da se nađe sa Panićem, da bi mu dala određene informacije.

"On ima strašne komplekse od mene, plaši se svoje egzistencije ovde. Našli smo se na večeri, upoznali se preko Instagrama. Nisam ništa muljala sa njim, veza mi se bila survala, ali nisam muljala. Sve je bilo super, dala sam mu jako bitne informacije od nekim prijatelja i u znak zahvalnosti dao mi je prsten kojim je Minu zaprosio. Mislila sam da su minđuše, ali izvadio je prsten. Nisam znala šta će se dešavati. U momentu kada sam to probala, naišla je žena koja mu je rekla da čuva devojku a on govori: "Kako ne, ja sam je verio!" On je hteo sa napravimo foru za novinare. Dok sam držala ruku na kvarno nas je slikao", rekla je Darija i dodala:

"Moj dečko je prešao preko toga, zna tu priču. U tom periodu smo Toma i ja čuli, ali mi se više nismo videli. Jedne noći me zove i govori da hoću preko njega u medije. Pitao me da mu pozajmim 200 evra i donesem mu. Sve se desilo u Požarevcu. On se već uplašio i grizla ga je savest. Izgovarao mi je ružne reči, a ja sam sutradan zvala da demantujem šta se desilo."

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track