PEVAČ SE PONAŠA KAO DA SE NIKAD NIŠTA NIJE DESILO! Jelena Krunić joj sve ispričala! Luna oplela: BUNDU VIŠE NE NOSIM! (VIDEO)
Foto: Printscreen, Pink

UMORILA SE

PEVAČ SE PONAŠA KAO DA SE NIKAD NIŠTA NIJE DESILO! Jelena Krunić joj sve ispričala! Luna oplela: BUNDU VIŠE NE NOSIM! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani već danima se priseća zajedničkih trenutaka i spominje Slobu Radanovića, bivšeg dečka sa kojim je romansu i započela i okončala tokom trajanja prve "Zadruge". Iz tog razloga, tokom večeri vanrednog izbacivanja, pojasnila je kako se sada oseća, ali i otkrila neke detalje koje niko nije znao.

foto: Printscreen, Pink

"Bundu nisam ponela, nije bilo mesta u torbi. Majica je tu, ali je ipak ne nosim. Ja sam još uvek psihički umorna nisam se ni odmorila za dva meseca", istakla je ona.

Inače, Jelena Krunić prenela je blogerki informacije o pevaču iz spoljašnjeg sveta, koje su je i te kako povredile.

foto: Printscreen, Pink

"Rekla mi je da Sloba i dalje nema komentar za mene, ponaša se kao da nikad nije bio sa mnom. Ja verujem u to, ali ne umem da se foliram i da obećam nekome da neću pričati o njemu. Mene sve ovde podseća na njega, ovde je sve počelo. Klupica na kojoj smo se poljubili... Ja kad sam se videla sa njim posle prve 'Zadruge' to više nije bio Sloba", ponovila je, pa nastavila: "Pitao me je da li sam sigurna u odluku da uđem opet u 'Zadrugu'. Mislim da je to njegova sujeta i da se plaši što će morati da me gleda sa nekim drugim muškarcem", zaključila je ona u razgovoru sa Milanom Miloševićem.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track