ONA JE BIVŠA KRUZERKA I SKUPA JE ZA ODRŽAVANJE: Enisa krije prošlost KAO ZMIJA NOGE, ali javio se neko ko je RAZOTKRIO do gole kože!
Foto: Printscreen/Happy

dolijala

ONA JE BIVŠA KRUZERKA I SKUPA JE ZA ODRŽAVANJE: Enisa krije prošlost KAO ZMIJA NOGE, ali javio se neko ko je RAZOTKRIO do gole kože!

Rijaliti -

Enisi Bajramović je bivši muž plaćao plastične operacije, dok je ona pored njega imala dečka. Ona je svakako jedna od najmisterioznijih takmičarki vile "Parova".

Enisa ne voli da priča o svom životu, a kako mnogi učesnici, ali i gledaoci komentarišu, krije informacije o sebi kao zmija noge.

Već je poznato da je Bajramovićeva radila na kruzeru, a tokom svog rada na brodu, šesto je menjala partnere.

foto: Printscreen/Happy

Međutim, izvor blizak Enisi, revoltiran onim što je čuo, komentariše kako je istina da je bivši Enisin muž platio sve plastične operacije, ali to nije sve:

"On je ulagao u nju, voleo ju je, platio je sve operacije iako nije bio za to jer je smatrao da njoj nije neophodna nijedna korekcija. Kada već zna da se pohvali ko joj je i šta platio, zašto ne kaže da je tokom braka sa njim, imala i dečka. Nije to bio prvi put da ga je prevarila.Enisa voli imućne muškarce i uvek joj je malo novca i izlazaka. Njena priča sa ovim mladim momkom je paravan da bi se predstavila kao fina dama jer se plaši onogo što sve može da se otkrije o njoj".

Kurir.rs, Happy /Foto: Printscreen Happy

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track