OGLASILA SE BIVŠA ŽENA KONTROVERZNOG MMA BORCA! Samo za Kurir: Benjamin dete videti NEĆE!
Foto: Happy screenshot

haos

OGLASILA SE BIVŠA ŽENA KONTROVERZNOG MMA BORCA! Samo za Kurir: Benjamin dete videti NEĆE!

Rijaliti -

Bivša partnerka Benjamina Spahovića, Aleksandra Ilić, otkrila je da MMA borac, koji je privremeno napustio "Parove", neće imati priliku da vidi njihovu trogodišnju ćerku u Sarajevu, jer su njih dve otputovale.

Nakon što je Benjamin nakratko izašao iz rijalitija zbog zdravstvenih problema i otputovao u Bosnu kako bi posetio lekara, mnogi su nagađali da je tamo otišao i kako bi video naslednicu. Atraktivna brineta, koju je Spahović javno prevario najpre sa Izabelom Anderson, a potom i sa nekoliko drugih devojaka, otkrila je da nije u kontaktu sa njim i da se neće sresti.

Aleksandra je za Kurir rekla da ne želi da priča o svom odnosu sa MMA borcem, ali nam je otkrila da priče o viđanju ćerke nisu tačne.

"To nije istina. Benjamin će otići verovatno za Sarajevo, ali ćerka i ja smo u Beču. Naša naslednica nijednom nije bila u Bosni otkako je on ušao u 'Parove', iako se priča drugačije. Ja živim i radim u Beču i trenutno nisam u mogućnosti da dođem u Sarajevo", rekla je Aleksandra za Kurir, a na naše pitanje da li će razgovarati telefonom sa Benjaminom, ona je odgovorila:

"On i ja više nismo zajedno. Nema potrebe da se vidimo i neću da pričam više o njemu", poručila je ona.

Benjamin je pred odlazak u Sarajevo napravio selfi i pozdravio svoje fanove.

"Pozdrav za moje fanove i raju", napisao je Spahović u opisu fotografije.

Inače, ako je sudeći po fotkama na Instagramu, Benjamin je izuzetno vezan za svoju ćerku i uglavnom objavljuje njene slike.

Kada je u pitanju povratak u "Parove", još uvek se ne zna kada će to biti, ali fanovi pišu da će se vratiti u nedelju.

foto: Printscreen/Happy

Kurir/ J. Stuparušić/ Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track