COKINIMA DOJADILO DA IH GLEDAJU ŠTA RADE! ZAPRETILI: Život si nam zagorčala, prestani da praviš glupaču od sebe BRUKO I SRAMOTO! (FOTO 18+)
Foto: Happy screenshot

TRESLA SE VILA

COKINIMA DOJADILO DA IH GLEDAJU ŠTA RADE! ZAPRETILI: Život si nam zagorčala, prestani da praviš glupaču od sebe BRUKO I SRAMOTO! (FOTO 18+)

Rijaliti -

Aleksandra Tasić i Nikola Lakić često se prepuštaju strastima naočigled milionskog auditorijuma, ne mareći što to njihovim porodicama to smeta.

1 / 8 Foto: Happy screenshot

Cokina majka je, iz tog razloga, pozvala ćerku i poručila joj da je vreme "da prestane da pravi glupaču od sebe" te joj napomenula da joj "otac više nikada neće doći u rijaliti".

"Ovo je nešto najgore što roditelj može da doživi od ženskog deteta. Treba da te bude sramota, nisi svestna šta si uradila. Ne znam koji je prag sramote tvoj, Aleksandra", besnela je ona.

"Ja želim da te pitam zašto si se javila?" upitala je Coka tokom žustre rasprave.

foto: Happy screenshot

Njenoj majci je tada pao mrak na oči.

"Dosta nam je svega! Prestani da praviš glupaču od sebe! Tata ti je poručio da ti nikada neće doći u vilu. Zagorčala si život i nama i sebi. Neka te izbace, bruko i sramoto. Dosta nam je više tebe i tog tvog dečka! " govorila je ona.

Kada se Lakić umešao rečima da njegova devojka neće više progovarati ni reč, već da će biti u njegovoj senci jer on tako naređuje kao glava porodice, nije očekivao brutalan odgovor povređene mame.

"Aleksandra, jesi li ti ušla u vilu za sebe? Mani se više tog dečka, dokle želiš da te neko ponižava? Imaš li ti dete jezik? Kakva bre ljubav posle dva meseca? Vaša ljubav je vanserijska, ma daj, ne budi toliko glupa..." odgovorila je gospođa.

Lakićeva porodica takođe je imala komentar na eksplicitne scene, koje je on sam izneo u vili "Parova".

"Moja porodica je osramoćena i poručili su mi da ne treba da šaljem stvari i da sam perem garderobu u vili. Ja moje roditelje potpuno razumem i zbog toga smo nas dvoje na distanci. Između nas se neće više desiti seks, to je bio trenutak nepažnje", zaključio je on, te drastično promenio mišljenje.

Naime, on je jednom prilikom izjavio da ga komentari Cokinog oca ne zanimaju te da će "imati seks sa svojom devojkom kad god da oni to požele".

foto: Happy Printscreen

Inače, Coka je već nekoliko dana izrevoltirana, jer mnogi i u vili i van nje smatraju da nije pokazala ništa osim seksa sa Nikolom.

"Ne znam zašto su se ljudi zakačili samo za mene, ovde postoji još takmičara koji ništa nisu pokazali. Ja nisam neko ko ide od jednog do drugog momka samo da bi se pričalo o nama, da se svađam i izgovaram razne bljuvotine. Nikola i ja spavamo odvojeno, više se i ne grlimo. Znam da smo osramotili naše porodice. Moji roditelji su mnogo staromodni. Ne mogu da zamislim kako im je, znam šta misli moja rodbina", izjavila je Coka.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja