LJUBICA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA TAJNAMA SVOG BLUDNOG ŽIVOTA: Volim da šetam gola po svinger klubu i biram sa kim ću imati SEKS! Nekad bude 80 ljudi!
Foto: Printscreen/Happy

POTPUNO NONŠALANTNA

LJUBICA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA TAJNAMA SVOG BLUDNOG ŽIVOTA: Volim da šetam gola po svinger klubu i biram sa kim ću imati SEKS! Nekad bude 80 ljudi!

Rijaliti -

Ljubica Stankov od kako je korčila u rijaliti iznenađuje gledaoce svojim ponašanjem, a sada je rešila da otkrije nešto zbog čega su mnogi ostali u šoku.

Učesnica"Parova 7" je sa svima podelila da je redovan posetilac svinger klubova, kako kod nas, tako i širom Evrope.

"Ja volim da idem tamo, bude zanimljivo i mogu reći da sam se na neki način "navukla" na taj stil života, a uslov da budeš u svinger klubu je da si totalno go, šetaš se po prostorijama i ko ti se svidi sa njim odeš u sobu", rekla je ona i nastavila:

foto: Printscreen/Instagram

"Petkom bude najviše ljudi, oko 80, ti onda budeš sa svima koji ti se dopadnu, tog dana mogu doći i samci i parovi, a subotom su samo parovi, zanimljivo je, pokažeš svoju divlju stranu, slobodan si i radiš šta želiš."

"Kada si to otkrila i zbog čega si prvi put otišla?", pitala ju je voditeljka.

"Pa sa 18 godina, nisam ni znala da je to svinger klub, čak nisam ni znala šta to znači, slučajno sam tu završila i sad idem redovno sa svojim drugom i njegovom suprugom", zaključila je Ljubica.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track