OŠTRO

JEZIVA SVAĐA ALEKSANDRE I DAVIDA! OKRENUO JOJ LEĐA I OSTAVIO JE NA DOKU: Sočne psovke samo pljuštale! Pusti me već jednom da KROZ ŽIVOT IDEM SAM! (VIDEO)

Rijaliti -

O svađama Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića mnogi pričaju. Zadrugarski par u stanju je da se sporečka i po nekoliko puta u samo pola sata. Luna Đogani tvrdi da je razlog nedostatak vremena koje mogu da provedu sami, dok njihova bivša cimerka Miljana Arsić misli da je u pitanju t ošto se Aleksandra ugojila te više i ne privlači Davida.

Tenzija svakako može da se seče nožem u Beloj kući svaki put kada "na repertoaru" stoji podela budžeta te kupovinu hrane, a u celom tom haosu nije izostala i jedna od najjezivijih svađa ovog para.

"Jedi nešto kuvano! Ja bih voleo da uvedu moju babu da nešto kuva. Ja ti kažem koliko je meni bolje kuvano. Malo vodi računa", rekao joj je on.

U šetnji dokom sa vođom Nemanjom Tošićem situacija je samo kulminirala.

"Pusti me već jednom! Pusti me kroz život da idem sam. Što me ti stalno teraš u ku*ac? Nemoj ništa da mi uzimaš! Mene samo pod*ebavaš nešto! Ajde, bre, puši ku*ac", urlao je David.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track