SAVO PEROVIĆ VOLI DEČAKE, A SA JEDNIM JE BIO IZ KORISTI: Bivša učesnica Zadruge iznela PRLJAVE detalje o pevaču! Ne znam zašto se FOLIRA!
Foto: Printscreen Instagram

PRAVI SE DA VOLI ŽENE

SAVO PEROVIĆ VOLI DEČAKE, A SA JEDNIM JE BIO IZ KORISTI: Bivša učesnica Zadruge iznela PRLJAVE detalje o pevaču! Ne znam zašto se FOLIRA!

Rijaliti -

Savo Perović privukao je veliku pažnju gledalaca rijalitija kako zbog toga što je bio sa Marijanom Zonjić, ali i komentara da mu se sviđaju muškarci.

Nakon što je dečko s kojim je bio preko leta otkrio da mu Savo duguje 10.000 evra, isplivale su nove informacije o pevaču. Bivša učesnica "Zadruge", Sanja Jakšić, otkrila je da zna da to nije jedini slučaj da je Savo bio sa nekim muškarcem iz koristi.

foto: Privatna Arhiva

Naime, ona tvrdi da je Perović, koji oštro negira da mu se dopadaju muškarci, bio sa poznatim vlasnicima salona kako bi sve dobijao za džabe dok se pripremao za nastupe.

"Ne znam zašto se Savo folira kad ja pouzdano znam da je bio sa tim dečkom samo da bi iskoristio to što je on vlasnik nekoliko salona lepote u Beogradu. On ga je koristio za te usluge dok mu je trebao, posle ga je šutnuo", rekla je Sanja, ali nije htela da navodi imena.

Ona tvrdi da Savo uopšte ne voli devojke, nego da ga privlače samo muškarci, a da je ono što gledaoci vide u "Zadruzi 2" samo predstava.

"Džaba mu je da se vrzma oko Rebeke i Marijane, svi znaju da je to šarena laža, on voli dečake, to svi znaju", završava Jakšićeva.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track