ONA SE DRUŽI SA NJIM SAMO IZ KORISTI, ALI OPSTAJE I DALJE U TAKMIČENJU: Očigledno je da se sviđam MASTORU, ali nema ništa od toga! Znam ZAŠTO SAM UŠLA OVDE! (FOTO)
Foto: Printscreen Happy tv

iznanađenje

ONA SE DRUŽI SA NJIM SAMO IZ KORISTI, ALI OPSTAJE I DALJE U TAKMIČENJU: Očigledno je da se sviđam MASTORU, ali nema ništa od toga! Znam ZAŠTO SAM UŠLA OVDE! (FOTO)

Rijaliti -

Kulturna i povučena lepotica Ivania, na iznenađenje mnogih takmičara još uvek je u borbi za glavnu nagradu.

Njeno druženje sa Mastorom osuđeno je od strane njenih cimera, a kod većine je izazvalo i niz oprečnih komentara.

Ivania je prokomentarisala ova događanja, pa je na pitanje da li postoje simpatije između nje i Mastora, budući da se druže, ali i s obzirom da ih ostali komentarišu kao fejk drugare i dobru taktiku:

"Očigledno je da se ja njemu sviđam, ali sa moje strane ne postoji ništa sem prijateljstva.On je dobar momak, ali ja sam rekla da u vili ne postoji niko sa kim bih ja bila u vezi. Bez obzira na komentare, ja ću se družiti sa njim, jer to nije taktika i ne foliram se da mi je drag kako bih opstala u rijalitiju.

foto: Pritnscreen Happy tv

Prošla su skoro dva meseca od početka rijalitija, šta ti najviše nedostaje u vili i koliko bi ti teško palo ukoliko bi sledeće nedelje napustila rijaliti?

"Mnogo mi fali moj život van rijalitija, najviše izlasci sa društvom do ranih jutarnjih sati. Iskreno toliko sam se navikla na ovaj život ovde, jer sam ovde već dva meseca, tako da bilo bi mi žao. Nemam želju da izađem jer znam zbog čega sam ušla", rekla je učesnica.

Po tvom mišljenju ko je najveći folirant u vili i zbog čega?

"To je Zorica definitivno, iz razloga što stalno potencira priču o svojim roditeljima, tužnu sudbinu koja ju je zadesila. Njoj je itekako stalo da ostane ovde i ona vrlo dobro zna da žrtve i ljubavni parovi opstaju u rijalitiju", zaključila je Ivania.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs, Happy / Foto: Printscreen Happy tv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track