BRAVO MALA, JUČE SI SE ISPILILA, A VEĆ SI U ŽIRIJU: Leontina bez pardona o KIJI KOCKAR! Ali nije krila da je Nata ipak njen PRVI IZBOR! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Printscreen/ Pink, Ana Paunković

otvoreno o svemu

BRAVO MALA, JUČE SI SE ISPILILA, A VEĆ SI U ŽIRIJU: Leontina bez pardona o KIJI KOCKAR! Ali nije krila da je Nata ipak njen PRVI IZBOR! (FOTO)

Rijaliti -

Leontina Vukomanović, kao vrsni muzički poznavalac, dala je svoje mišljenje o novim koleginicama koje će joj se pridružiti u muzičkom takmičenju za decu. Kada su Kristina Kija Kockar i Nataša Bekvalac u pitanju, ona je imala dosta toga da kaže.

"Ako će dolazak Kristine da poveća gledanost, ja nemam ništa protiv. Jer smo mi kao žiri bili prilično učmali i već navikli na te "sjajne interpetacije", pa ajde nešto novo da vidimo", izjavila je Vukomanovićeva.

foto: Damir Dervišagić

Leontina kaže da je upoznata sa tim da se u svetu u talent šou programima u žiriju nalaze i voditelji, glumci i ljudi iz drugih sfera:

"Kada sam saznala da će Kristina biti u žiriju istog časa sam joj rekla: Bravo mala, ti si se tek juče ispilila, sada idemo svi zajedno, udarnički, onako kako treba. Ona je dobila medijsku pažnju, ali to nije iskoristila kao mlaćenje prazne slame".

foto: Printscreen/Instagram

Što se tiče Nataše Bekvalac, sa njom je Leonitna jedva čekala da sarađuje:

"Ona je moj prvi izbor, pre svega zato što je popularna i zato što je kao dete potekla na muzičkim takmičenjima. Ona je čak na jednom takmičenju kao dete učestovala, a ja sam joj žirirala".

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Blic / Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Printscreen/ Pink, Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track