BOLJE BI JOJ BILO DA SE OTKAČI OD OLJE, NEĆE SE DOBRO PROVESTI: Bivša zadrugarka tvrdi da zna mračne tajne Katarine Ristić, uplašila bi se kada bi čula!
Foto: Printscreen

HOĆE DA PROGOVORI

BOLJE BI JOJ BILO DA SE OTKAČI OD OLJE, NEĆE SE DOBRO PROVESTI: Bivša zadrugarka tvrdi da zna mračne tajne Katarine Ristić, uplašila bi se kada bi čula!

Rijaliti -

Sandra Bajić (MC Aleks), koja je i sama učestvovala u rijalitiju nije imala lepe reči za Katarinu Ristić Keti, pa joj je poručila da je bolje da se "otkači" od Olje Bajrami.

Između Olje i Tome su sevnule ljubavne varnice, a njih dvoje su često spominjali manekenovu devojku koju ima napolju. U pitanju je bila upravo Keti, pa je Aleks rešila da objasni šta zna.

foto: Printscreen/Pink

"Treba da je bude sramota tako da se ponaša, a naziva sebe novinarkom. Pa lepo joj je Olja rekla da je kvazi-novinar. Nema smisla da je onako vređa, iz aviona se vidi da je devojka fejk, a Olju koja ima onakav hit naziva "pevaljkom". Čula sam ja neke stvari o Keti, znam svašta o njoj, bolje bi joj bilo da se otkači od Olje jer kad ona bude to saznala, kvazi-novinarka se neće dobro provesti", rekla je MC Aleks.

S obzirom na to da je i Miljana napala Olju, te je između njih došlo do velike svađe, Aleks je i za to imala komentar:

foto: Printscreen

"Očigledno su videli svi da je Olja jak igrač iako možda na prvi pogled ne deluje tako, ali ona ne da na sebe. Šta reći o Miljani, osobi koja je zatrudnela u rijalitiju i sad hoće nekome da morališe i da ispravlja krive drine?"

Ona je na kraju istakla da joj se dopada kako se njena drugarica drži i ponaša u rijalitiju i sigurna je da će dogurati do kraja:

"Nema sumnje da će ići do kraja, ja je vidim u finalu", zaključila je Aleks.

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track