PREOKRET U ZADRUZI! LUNA KONAČNO STALA ISTINI NA CRTU: Nisam došla da se PEREM!  Evo ZAŠTO sam ušla u rijaliti PONOVO! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen You Tube

svi u neverici

PREOKRET U ZADRUZI! LUNA KONAČNO STALA ISTINI NA CRTU: Nisam došla da se PEREM! Evo ZAŠTO sam ušla u rijaliti PONOVO! (VIDEO)

Rijaliti -

U dvorištu Imaginarijuma još jedna rasprava uzdrmala je visoke kapije imanja gde učesnici koriste svaku priliku da jedan drugoga ponize. Katarina Ristić Keti napala je blogerku Lunu kako je došl au rijaliti da se "opere", na šta je ova izrevoltirana odbrusila da je došla isključivo zbog para.

"Radiš mnogo pogrešne stvari. To to i ne vidiš. Ti si došla, kako si rekla da se "pereš", da se predstaviš narodu", krenula je Keti.

foto: Printscreen You Tube

"Ne, ja nisam došla da se perem, ja sam došla da uzmem pare!", progovorila je Luna, a ond anastavila "I došla sam da izbavim svoju porodicu iz go.ana", ali je ovaj detalj već poznat širem auditorijumu, pa nije toliko iznenadio, kao konačno priznanje da je pravi i jedini motiv novac.

Podsetimo, Luna je s početka plasirala priču da želi da je narod upozna u pravom svetlu, onakvom kakva ona zapravo jeste.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Pritnscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track