DAVIDOVA I ALEKSANDRINA VEZA NA KLACKALICI: Priznajem da sam se ubucila, ali sam i dalje ATRAKTIVNA! Kulićka presudila! On se ohladio jer je ZALJUBLJEN U LUNU!
Foto: Printscreen, Pink

sve je jasno

DAVIDOVA I ALEKSANDRINA VEZA NA KLACKALICI: Priznajem da sam se ubucila, ali sam i dalje ATRAKTIVNA! Kulićka presudila! On se ohladio jer je ZALJUBLJEN U LUNU!

Rijaliti -

Aleksandra Subotić i David Dragojević dobili su pitanje za stolom da li je njena kilaža razlog njegovog odbijanja. Krenulo je unakrsno ispitivanje, a onda je Miljana Kulić dala konačan sud, a to je da je David zapravo zaljubljen u Lunu, pa je zbog toga sve hladniji prema svojoj devojci.

"Ko se voli, taj se i bije. Priznajem da sam se ubucula. I Rijana se ubucila, pa joj niko ne zamera. Mislim da sam veoma atraktivne građe. Imam jake noge. Ja ne znam tog muškarca kome se ne sviđa moj izgled", krenula je amouvereno Aleksandra.

foto: Printscreen Pink

Na ovo je David samo namršteno posmatrao situaciju, a kada je i pokušao nešto da kaže, aleksandra bi ga prekinula, pa je onda zaključio:

"Mene uporno nervira što mi upada u reč. Ja čim nešto progovorim sa nekom ženskom osobom, ona misli da tu ima nečega erotskog".

U jednom momentu Subotićka se iznervirala, pa je prokomentarisala kako njen momak mnogo laže i kao glavni problem istakla je što ona nikada ne zna gde je David:

foto: Pritnscreen Pink

"On pravi budalu od mene u ovom rijalitiju. Nisam navikla da mi je na oku, ali ja ne mogu kao gluva kučka da njega tražim po ovom imanju. Za mene je normalno pitanje "Gde ideš i šta radiš". Nisam posesivna, ja sve to što zahtevam ja sam već imala sa tim dečkom. Šta je sada problem, ja ne znam".

Miljana Kulić je imala već spreman odgvoor na ovo pitanje:

foto: Printscreen Pink

"David je zaljubljen u Lunu i to sam ja odmah još drugog dana videla: Zato je postao hladan prema Aleksandri, jer mu je ona dosadila, ali ne zna kako da joj kaže. Ja sam ih videla kako se gledaju, Luna je čak i krevet pomerila da bi gledala u davida, isto kao što je to radila sa Slobom".

"Mene su ovde sa svima spajali, mene to više uopšte ne čudi", kratka je bila blogerka.

foto: Pritnscreen Pink

Kurir.rs / Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track