Najnovije vesti

VLADIMIR NE MOŽE DA SE POMIRI SA TIM DA JE BIVŠI: Razgovara sa SLIKAMA on je totalno PROLUPAO! Ako vi imate šifru njenog naloga, ja imam KLJUČ njenog srca!
Foto: Printscreen

tanka je linija

VLADIMIR NE MOŽE DA SE POMIRI SA TIM DA JE BIVŠI: Razgovara sa SLIKAMA on je totalno PROLUPAO! Ako vi imate šifru njenog naloga, ja imam KLJUČ njenog srca!

Rijaliti

Pitanje opstanka rijaliti veze Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića je sve neizvesnije, a šta se zapravo dešava međi njima fanovi verno prate preko njihovih Instagram profila. Crnogorac je rešio da se obračuna, pa je iznanadio sve kada je počeo da napada Stanijine objave. 

 

Naime, nekadašnji zadrugar je odlučio da konačno stavi tačku na nagađanja, te da se putem društvenih mreža razračuna sa PR timom Dobrojevićeve koji stoji iza svih objava koje su završile na njenim zvaničnim profilima po napuštanju imanja u Šimanovcima.

foto: Pritnscreen Instagram

"Obraćam se tebi, PR-u moje devojke jer seti se dok ona ne kaže da nismo u vezi ona je moja devojka ma koliko tebi bilo teško zbog toga. Ako misliš da si važna jer imaš šifru njenog Instagrama znaj da sam ja još važniji jer imam ključ od njenog srca. Zašto se takmičiti u tome ko piše bolja saopštenja? Hajde da se takmičimo u tome ko je više voli", napisao je na početku Vladimir, a zatim nastavio u istom tonu.

foto: Printscreen

"Sve sam priznao i rekao da sam jedini krivac ja. Krivac čim sam spao na to da sa tobom polemišem. Od 11. oktobra u 4:47:43 se nisam sa njom čuo. 303 sata, 12 minuta i 17 sekundi. Poslednje što mi je tada rekla je: "Volim te". Dok od nje ne čujem da to nije istina ja ću je čekati jer sam već rekao da znam koga čekam. Hajde sada budi mangup pošto sam ja kao što sti me nazvala "p.zda" i daj joj priliku da se obrati", osvrnuo se Tomović na jedan od Insta-storija koji je završio na Stanijinom profilu.

foto: Printscreen Pink

"P.S. Mali savet za tebe ako mislis dobro mojoj devojci. Sa ljudima koji je podržavaju budi fleksibilnija jer ce je ti ljudi dovesti do duple krune a ne ti. Znate se duže ali nikada te neće zagrliti kao mene i reći ti što i meni. Zauvek", završio je svoje obraćanje Vladimir.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs, Puls / Foto: Printscreen 

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...