SLOBA JE KIJU PREVARIO I PRE RIJALITIJA I ONA JE TO ZNALA: To je njena verzija ISTINE! Ona neka PIŠE, a ja ću SNIMITI FILM!
Foto: Printscreen/Instagram

kontra-napad

SLOBA JE KIJU PREVARIO I PRE RIJALITIJA I ONA JE TO ZNALA: To je njena verzija ISTINE! Ona neka PIŠE, a ja ću SNIMITI FILM!

Rijaliti -

Iako je Kristina Kockar izjavila da će prvi primerak svoje knjige sačuvati za Sloba Radanovića, on ističe da za tim nema potrebe i dodaje da će knjigu pročitati od korice do korice.

Otkako je Kija napisala roman “Moj potpis”, svi iščekuju komentar njenog bivšeg supruga Slobe Radanovića. Jedan od aktera autobiografije pobednice rijalitija “Zadruga” je upravo Sloba, te nas je interesovalo da li je pročitao knjigu.

foto: Marina Lopičić

"Nisam. Trebalo je da odem na "Sajam knjiga", ali sam baš bolestan, imam upalu grla, primam injekcije", kaže Sloba i dodaje:

"Nisam je pročitao zato što je nemam, ali kupiću je. Neću joj tražiti da mi pokloni".

Na pitanje da li će knjigu pročitati od korica do korica, Sloba kaže:

"Definitivno".

foto: Printscreen You Tube

Kristina Kockar je u knjizi otkrila i da je Sloba nije prvi put prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju “Zadruga” već da se to desilo i ranije. Naime, ona je opisala period iz 2015. godine kada se Radanović takmičio u “Pinkovim zvezdama”. Ona je sanjala svog muža u bazenu sa nekom drugom devojkom i morala je nešto da preduzme:

„Iz nekog razloga đavo mi nije dao mira i palo mi je na pamet da uzmem njegov telefon. Pronašla sam poruku od devojke koju smo sreli desetak dana ranije, dok smo bili u jednom klubu. Poruke su imale seksualni sadržaj. Posvađali smo se, ja sam ga udarala pesnicom. Danas mi je žao što ga nisam udarila jače“, napisala je Kija u knjizi.

foto: Damir Dervišagić

Na konstataciju da je Kija u romanu pisala o prevari, Sloba je odgovorio pitanjem: “Gde sam je prevario?”. Kada smo mu objasnili da je to bilo tokom njihovog braka, on je rekao:

"Pre "Zadruge", pre svega ovog? To su gluposti, to nije tačno".

Mnogi komentarišu da je Kijina knjiga previše intimna, te se pitaju zašto ju je izdala kada smo imali priliku da vidimo šta se sve izdešavalo u njihovom životu, a na to Sloba kaže:

"To je njen život i njena stvar. Može da radi šta god poželi. Verovatno je ispričala sa svoje tačke gledišta. Ona priča svoju verziju istine"

foto: Printscreen Instagram

Na pitanje da li će i on napisati knjigu i ispričati svoju verziju istine, sa osmehom odgovara:

"Ma, ja ću snimiti holivudski film. Šalim se. Ja čitam knjige, ja ne pišem".

Tinejdžeri su pre dva dana u nepreglednim redovima čekali da im Kija potpiše knjigu, te nas je interesovalo šta Radanović misli o tome.

"Divan događaj "Sajam knjiga". Deca su verovatno došla da traže autogram i da se slikaju. Sve je kul".

foto: Printscreen

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja