KRISTINA KOCKAR IMALA INTERVENCIJU NA ONKOLOGIJI: Pobednica Zadruge ima 3 tumora, a EVO šta se dešavalo U BOLNICI!
Foto: Ana Paunković

saznajemo

KRISTINA KOCKAR IMALA INTERVENCIJU NA ONKOLOGIJI: Pobednica Zadruge ima 3 tumora, a EVO šta se dešavalo U BOLNICI!

Rijaliti -

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" viđena je, navodno na Institutu u pratnji svoje majke Nadice Zeljković.

Kija je juče juče ujutro oko 10 časova uradila biopsiju tumora na dojkama, u Institutu za onkologiju i radiologiju, u Beogradu. Histopatološki nalaz biće gotov za dve do tri nedelje, pa će se tada znati dalji tok lečenja.

"Bivša supruga pevača Slobodana Radanovića na Institut je stigla juče ujutru oko 10 časova u pratnji svoje majke Nadice Zeljković, koja ju je i dovezla. Nakon što se prijavila i na šalteru predala uput uz drugu potrebnu medicinsku dokumentaciju, koju je sa sobom donela, uputili su je na prvi sprat da bi uradila dodatne analize, a zatim i biopsiju", rekao je izvor iz ove bolnice.

Sve vreme tokom pripreme, ali i za vreme trajanja same intervencije, Kijina mama nije se odvajala od svoje jedinice, ali nakon što je ona završena, Kockareva je morala da malo odleži u sobi, te su njenu majku poslali da prošeta i kasnije se vrati po svoju ćerku.

Nadica Zeljković je napustila zgradu nakon dva sata, a onda je preparkirala automobil i stala bliže ulaznim vratima, kako Kija po izlasku ne bi morala puno da pešači.

foto: Ana Paunković

Onda je opet ušla u bolnicu, sačekala da Kristinina otpusna lista bude gotova i oko 14 časova su njih dve napustile kliniku. Obe s ozbiljnim izrazima lica, nisu bile raspoložene za komunikaciju. Kija nije želela da nam odgovori na pitanja da li je sve sa njom u redu, kakvi su rezultati, te kako se oseća. Samo je ušla u automobil i otišla s majkom u nepoznatom pravcu. U kratkom razgovoru s njom mogli smo da primetimo da na licu nije imala šminku, da joj je lice otečeno od suza i da joj glas podrhtava.

Podsećanja radi, Kristina Kija Kockar, kako je u svojoj knjizi „Moj potpis“ napisala, izrasline na dojkama je primetila tri meseca po završetku „Zadruge 1“ u kojoj je pobedila. Otkrila je da ima čak tri tumora, te da je u budućnosti očekuju kontrole, pregledi, hormonske terapije… Navela je još da je, čim joj je lekar saopštio da ima tri tumora, pozvala bivšeg supruga Slobodana Radanovića i priznala je da, posle saznanja da je njeno stanje ugroženo, nije mogla da dođe sebi, te da joj je bilo teško da poveruje da ju je posle svega i to zadesilo.

Kako smo u knjizi pročitali, Kristina navodi da je u tom momentu zbog narušenog zdravlja krivila i sebe i Slobodana, zbog svega što joj je uradio, a samu sebe zato što je dozvolila da stres u toj meri utiče na nju.

Ona je u toku jučerašnjeg dana otkazala sve predstojeće nastupe, te najavila odmor.

foto: Kurir

Kurir.rs, Alo / Foto: Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track