JA NISAM SLOBA, NAPOLJU ME ČEKAJU ŽENA I DECA: Cobe se brani od Marijane! Moram da ZAŠTITIM svoju porodicu! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen You Tube

problemi u imaginarijumu

JA NISAM SLOBA, NAPOLJU ME ČEKAJU ŽENA I DECA: Cobe se brani od Marijane! Moram da ZAŠTITIM svoju porodicu! (VIDEO)

Rijaliti -

Druženje Marijane Zonjić i Slobodana Batjarevića Cobeta mnogi ukućani komentarišu jer sumnjaju da se među njima nešto više dešava. Oni su ozbiljno porazgovarali o tome, Marijana ne želi da ga izgubi, a on želi da zaštititi svoju porodicu koja ga čeka kod kuće.

"Ja sam ovde došao kao oženjen muškarac. Ja ženu volim više od života svog. Zašto si Adamu na ruci napisala slovo "C" ?: Ja sad moram da zaštitim svoju porodicu. Oni nas konstantno povezuju zato što se družimo. Ti si slobodna devojka i moći ćeš da se izboriš. Stavi se u moju situaciju, moja žena gleda ovo i možda plače!", bio je iskren Cobe.

foto: Pritnscreen You Tube

Marijana se branila napadajući svog dečka Adama govoreći da on non stop laže i spušta je, ali ga ostali ukućani gotive jer je sa svima okej. A onda dodala kako ne želi da ga izgubi jer mu je sve pričala do tada.

"Mina, ja nisam Sloba Radanović, ja sam Cobe koji je došao ovde oženjen i ima decu. Glupo je da se to komentariše", branio se Cobe koji se našao u nebranom grožđu zbog novonastale situacije.

Kurir.rs / Foto: Pritnscreen You Tube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track