NADEŽDA POD PRITISKOM, SVE VREME GOVORI DA ĆE SE UBITI: Pevačica nema od čega da plati 100.000 evra DUGA, a evo koju molbu ima!
Foto: Damir Dervišagić

MOLI PRIJATELJE ZA POMOĆ

NADEŽDA POD PRITISKOM, SVE VREME GOVORI DA ĆE SE UBITI: Pevačica nema od čega da plati 100.000 evra DUGA, a evo koju molbu ima!

Rijaliti -

Nadežda Biljić na sve načine pokušava da skupi 100.000 evra, koliko iznosi kazna za to što je pobegla iz „Zadruge“, ali izgleda da će u tome teško uspeti.

Nastupa skoro da nema i pored toga što je dobila dobru reklamu učešćem u rijalitiju, pa zato mora da moli prijatelje i kolege da je preporuče vlasnicima diskoteka i menadžerima. Iznos koji mora da plati je za nju preveliki i uopšte nema ideju kako će vratiti taj dug, zbog čega iz dana u dan postaje sve više očajna i depresivna.

foto: Damir Dervišagić

- Nadežda je svesna greške koju je napravila, ali ona je takva osoba i ne kaje se. Nije mogla više da izdrži u „Zadruzi“ i zato je pobegla, samo što je tada uspela da se dogovori s čelnicima Pinka da im ne plati penale, već da uđe u narednu sezonu za džabe. Pošto je sada ponovo pobegla i našla se u istom problemu, više nema prostora za dogovor s produkcijom. Već je zvala neke ljude, kuka da nema dinara u džepu, moli da je neko preporuči i angažuje za svadbe, veselja ili bilo koju drugu tezgu - priča izvor blizak Biljićevoj i dodaje da pevačica iz očaja pomišlja čak i da digne ruku na sebe.

- Nadežda je inače vrlo depresivna i često menja raspoloženja. Kad je izašla iz „Zadruge“, prvo mi je rekla da se nimalo ne brine kako će zaraditi pare za penale, ali već posle dva dana potpuno je drugačije govorila. Zvala me telefonom, plakala je i neprestano ponavljala da će se ubiti jer ne može da podnese pritisak. Posla nema, a mora što pre da skupi pare dok joj ne stigne tužba - kaže naš sagovornik.

Nadežda nije odgovarala na naše pozive, ali je u jednom od retkih intervjua nakon bežanja iz rijalitija rekla da se nada da će moći da postigne neki dogovor s produkcijom Pinka.

foto: Kurir

(Kurir.rs/I.E. /Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track