PRIZNALA

LUNA VRISNULA! KIJA JE BILA U PRAVU! Sloba je ovde i mene i nju LAGAO 9 I PO MESECI! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani iskoristila je priliku tokom zadrugarskog zadatka da prizna sve laži koje je izgovorila tokom svog boravka u Imaginarijumu. Pre svega, istakla je da zapravo nije promenila mišljenje o Marijani Zonjić, već da je rekla bratu Adamu da jeste, jer je procenila da mu je bilo potrebno da to čuje od nje.

"Setila sam se dve svoje laži. Prva je da sam slagala Adama da sam promenila mišljenje o Marijani i da je ona dobra devojka sa kojom će biti srećan. Nisam to mislila, već sam mu rekla ono što je od mene hteo da čuje", priznala je ona.

"Kada smo Miljana i ja još bile u dobrim odnosima, slagala sam da smo pričale o Marku Miljkoviću u kupatilu, a pričale smo o Mirku Gavriću", dodala je Luna.

Zatim, zapanjila je sve kada je spomenula Kiju i Slobu, te izjavila da je shvatila da je pevačica sve vreme bila u pravu.

"Sve što sam rekla je apsolutna istina. Imam dokaze. On je sve demantovao, jer je slagao sve što je pričao i za mene i Kiju devet meseci, pa mu nije problem ni to da slaže. Poenta priče je da smo se mi videli i da mi je dao krst da me čuva", zaključila je Luna, napominjući da je Kija takođe bila iskrena za razliku od Slobodana u "Zadruzi 1".

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track