ĐOGANIJEVA PATI

LUNA ZNA DA JE NEMANJA NAMERNO TUKAO BRENDONA, REKAO JOJ DA ĆE SE VIDETI ZA 8 MESECI: Ne mogu da zamislim dan bez njega! Tošić će morati da plati OGROMNU KAZNU! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani je potresena što je Nemanja Tošić izbačen iz rijalitija, kada je surovo napao Brendona pesnicama.

Blogerka je istakla kako je on sve isplanirao i da joj je mnogo žao što je ispao agresivan kada to nije.

foto: Printceen

"On je ulazio u sobu stalno da me pita da li sam dobro. U ovom groznom prostoru samo mi je to bilo dovoljno. On je hteo da izađe, to je jedini način. On je prvo hteo da preskoči ogradu, srela sam ga na farmi. On me nosio u izolaciju,bilo je sve super, rekao je da će da ide da spava. Izašao je, vratio se, pa onda otišao opet na kapiju. On mi je ostavio majicu, rekao da ćemo se videti za osam meseci, a sa kim god da sam rekla da ću se zbog toga videti, nisam se videla. I meni fali moja porodica i meni je teško, trebalo je da je ostane do kraja, da se izbori, bude gospodin kao što jeste. Na početku sam mislila da je agresivan, ali nije takav čovek. Svi moji su rekli da je Nemanja dobar. Jedina osoba od koje nisam osetila nikakvu korist, samo iskreno, da me čuva, da ništa ne traži za uzvrat... Nađeš takvu osobu i ona samo ode, pa hajmo ispočetka. Ne mogu da zamislim dan bez Nemanje i da on više nije tu i kraj. Da dođe da me smara i gleda me kao psihopata", pričala je Luna ostalim zadrugarima.

Kasnije je Bora, koji je vođa pročitao pismo, gde je produkcija saopštila da će Nemanja morati da plati kaznu 50.000 evra, jer je namerno izazvao sukob sa Brendonom.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track