nastavili sa slavljem u tišini

OSAMILI SE POSLE PROSLAVE! DRAGANA I MARKO NIKAD INTIMNIJI: Zagrljaji i osmesi, a onda je palo i jedno OBEĆANJE DI DŽEJA IZ BRUSA! (VIDEO)

Rijaliti -

Marko Miljković bio je pravi domaćin na slavi Dragane Mitar koja je organizovana u Imaginarijumu, primetili su svi ukućani. Ona se nije puno zabrinula što joj čestitka od supruga nije stigla, već je vreme provela pored di džeja iz Brusa.

Kada su ukućani i muzika otišli, njih dvoje su ostali u kafani gde su im se ubrzo pridružili Nataša Moskva i Lazar Jeremić.

"Ja jesam domaćin na tvojoj slavi, ali nisam hteo najviše da se eksponiram. Moraš da dođeš kod mene u Brus na slavu, tada počinje sezona na Kopaoniku"!, rekao je Marko, a Dragana se složila.

foto: Printscreen

Marko i Lazar su se dogovorili da će od sada biti zajedno u ekipi za kupovinu, a Nataša je dodala da će Dragana biti sa njom.

"Slažem se, ja ću o njoj da brinem indirektno, ali direktno ne", obećao je Marko.

Oni su se nakon toga uputili ka spavaćoj sobi gde su ostali zadrugari nastavili da se šale na račun toga što je Miljković izigravao domaćina, pa su i njemu čestitali slavu, a on je još nekoliko puta čestitao Dragani uz poljupce i zagrljaje.

Kurirr.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track