Najnovije vesti

ALEKSANDRA PRIZNALA DA JE PLAKALA ZBOG LUNE: Vi znate koliko je to mene povredilo! David me GURA OD SEBE! (VIDEO)
Foto: Printscreen Pink

obrt

ALEKSANDRA PRIZNALA DA JE PLAKALA ZBOG LUNE: Vi znate koliko je to mene povredilo! David me GURA OD SEBE! (VIDEO)

Rijaliti

David Dragojević i Aleksandra Subotić glavna su tema Imaginarijuma zbog šuškanja da on prema Luni Đogani gaji simpatije. Subotićeva je ionako ljubomorna, kivna na ovu priču, ali izgleda da je konačno priznala da joj je blogerka trnu oku. 

 

Njima je pušten klip kada su se svađali u pabu, a ona je tada zamerala svom dečku zbog zanemarivanja i manjka pažnje. David je prvi objasnio ovu situaciju: 

foto: Printscreen You tube

"To je bilo posle onog četvrtka kada su već bili klipovi i kada je ona plakala zbog tih snimaka. Ja sam joj rekao da želim da se odmorim jer je ona vrištala na mene kao nikad niko. Želeo sam malo da se odmorim sam u krevetu, da malo iskuliram. Mislio sam da će i njoj biti malo lakše da se izduva, da će biti bolje posle par sati. Ali ona to tako nije videla, već je mislila da se ja zabavljam dok ona plače. Ima malo nepažnje sa moje strane, ali tu je i njena posesivnost. Ima i moje ali i njene krivice. Nikad je ne bih ostavio, već sam želeo malo da dođem sebi. Posle je ona otišla sa Adamom na večeru, oporavila se i vratila se sa osmehom. Kao da me je čuo da joj treba malo da se izduva".

 

Aleksandra je na ovo bila kratka i jasna: 

 

"To je bio četvrtak kad je pušten klip sa Lunom, svi znaju da je to mene pogodilo. Ja sam odjednom bila kriva, a on je mene gurao. On je takva osoba koja hoće da se osami". 

 

Kurir.rs / Foto: Printscreen 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...