NA LOŠEM SI GLASU! DA NAS NIKO NE VIDI! Sloba šokirao objavom o svojim prijateljima! Rijaliti zvezda ostala sama!? (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

posle ljubavnog kraha...

NA LOŠEM SI GLASU! DA NAS NIKO NE VIDI! Sloba šokirao objavom o svojim prijateljima! Rijaliti zvezda ostala sama!? (FOTO)

Rijaliti -

Sloba Radanović, proslavio se u rijalitiju "Zadruga 2" pošto je kao oženjen čovek započeo vezu sa ćerkom poznate muzičke porodice Đogani, Lunom Đogani, prevarivši tada još zakonitu suprugu Kristinu Kiju Kockar.

Njegova karijera je krenula uzlaznom putanjom zapravo posle rijalitija, ali mu i dlaje mnogi ne mogu oprostiti postupke koje je pravio pred celom nacijom.

foto: Pritnscreen You Tube

Da nije sve tako bajno kao što izgleda požalio se sam Sloba svojim pratiocima na Instagram profilu. Pesme, nastupi i megapopularnost preko noći imaju svoju drugu stranu medalje. Evo šta je on okačio na svoj stori:

"Ali najjači su mi ovi "Ajde da se družimo i gotivimo i da budemo dobri, ali nemoj da se zapratimo ili da nas neko slučajno ne vidi zajedno, jer ipak si ti Sloba i na lošem si glasu, znaš".

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs / Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja