sve se treslo

HOĆE DA SE SEČE, JA OVO VIŠE NE MOGU DA TRPIM! Bane očajan, Zerina doživela nervni slom! URLALA NA SAV GLAS! (VIDEO)

Rijaliti -

Zerina Hećo i Bane Čolak žestoko su se posvađali tokom noći. Atraktivna crna pokušala je i da ostavi svog dečka, ali on nije hteo ni da čuje. Bio je spreman na sve, samo da ostanu zajedno.

"Hoće da se seče! Ja mu kažem da iskulira pet dana, da se odvoji od mene, a on odmah priča da će da se ubije i da se seče. Ja više ovo ne mogu da trpim! Ja imam dete o kom moram da razmišljam, ne mogu ovako da se ponašam", žalila se Zerina zadrugarima.

Miki Đuričić u pabu držao je Čolaku lekciju.

"Jesi li normalan, bre? Nemoj ucenjivati ženu. Raskini sa devojkom. Ti nisi normalan dečko, ti si bolesnik", govorio mu je.

foto: Printscreen Pink

Bez obzira na sve, Bane nije odustajao.

"Družiću se malo više sa ljudim, želim da spasim nas. Odvojićemo se na nekoliko dana, ali ne u smislu da odeš iz mog kreveta... Ja hoću, ali je meni mnogo teško da ne budem kraj tebe. Ja neću tražiti od tebe ni da me grliš ni da me ljubiš, samo nemoj da odeš od mene. To što ti nećeš da spavaš sa mnom meni je najstrašnije", ubeđivao se sa Zerinom Čolak.

foto: Printscreen Pink

Par je ipak završio u krevetu. Bane je Zerini stavio glavu u krilo kako b ije sprečio da ode, iako su se smirile strasti. Teška srca je ostala.

Kurir.rs/Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja