JELENINA SESTRA PROTIV NJENE VEZE S MARINKOVIĆEM! Iz Amerike joj poručila: Kloni se njega, napravio je dete zbog para! A onda isplivalo KOME JE SVE DUŽAN MARINKOVIĆ! (FOTO)
Foto: Printscreen/Happy

HAOS

JELENINA SESTRA PROTIV NJENE VEZE S MARINKOVIĆEM! Iz Amerike joj poručila: Kloni se njega, napravio je dete zbog para! A onda isplivalo KOME JE SVE DUŽAN MARINKOVIĆ! (FOTO)

Rijaliti -

Ljubav između Ivana Marinkovića i Jelene Ilić nije uzdrmala samo njihove fanove, već i članove njihovih porodica. Ne slažu se da učesnici "Parova" budu zajedno, ali oni ne odustaju od svoje ljubavi.

foto: Printscreen/Happy

Najglasniji protivnik je Jelenina sestra Jovana, koja se javila iz Amerike i poručila novinarki iz Leskovca da se kloni Ivana jer to utiče na stanje njihovih roditelja.

"Moraš da budeš odgovorna za zdravlje svojih roditelja. On je alkoholičar, napravio je dete zbog novca! Kako možeš da budeš s njim posle Miljane Kulić? Ne blamiraj se, ovo gledaju tvoji roditelji, ne pokušavaj da budeš intimna sa njim!", poručila je sestri Jovana.

Jelena je jasno stavila do znanja da je njeno mišljenje ne zanima i da neće raskinuti s Marinkovićem:

"Moja sestra se nikada nije slagala sa mojim izborima muškaraca, nikada joj se nisu dopadali moji momci. Moja sestra i ja imamo poslednjih sedam godina kontakt samo preko telefona jer se ona nalazi u Americi. Moram da priznam da je uvek volela da mi nameće svoje stavove, pogotovo kada su muškarci u pitanju, ali ja biram da ostanem pri svom stavu. Ja Ivana volim!".

foto: Happy screenshot

Tu ovoj porodičnoj raspravi nije bio kraj, nego se u sestrinski okršaj umešala i Jelenina majka, koja je takođe isprozivala ćerkinog izabranika, što se Ilićevoj uopšte nije dopalo, pa je bila jasna Jelena:

"Ne želim da dolaziš ovde. Možeš da me zoveš, da dođeš ovako, ali u emisiju ne želim da dolaziš, znam zašto ti to pričam".

Inače, u toku svađe Ivanu se javila sestra Teodora, iako je on zahtevao da se u ovoj sezoni drži po strani i ne komentariše dešavanja u rijalitiju. On se naljutio na nju jer je iznela da u spoljnom svetu nekim ljudima duguje novac:

"Imam problema zbog tvojih dugova, ne mogu da kažem o kome se radi javno. Imam velike probleme zbog tebe".

Ni Ivan nije želeo da ćuti, pa je otkrio pred svima u kakvom se problemu nalazi:

"Imaš problem zbog 300 evra, ja imam dogovor. Imao sam dug od 2.000 evra koji je rešen".

Nakon što se završila svađa između Ivanove i Jelenine porodice, Ilićeva je neutešno plakala, a sa njom i Ivan.

foto: Dragana Udovičić

Ivanov advokat Jelena je verena

U celu zbrku umešao se i Ivanov advokat Rade Todorović, koji je uputio kritiku svom klijentu. "Nakon skrinšotova i video-snimaka, sve bi ti bilo jasno. Opet ponavljaš grešku, moraš malo da slušaš i da ne budeš brzoplet. Fanovi su kivni jer su saznali informacije o Ilićevoj koje ti se ne bi dopale. Jelena je verena napolju za izvesnog Zorana!", obratio se Todorović Ivanu.

Kurir.rs/ Marija Trajković/ Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track